- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbeey
tag
válasz
NTonee #19284 üzenetére
Sajnos ezt nem tudom megtenni, mert 1-2 másodperc alatt stabilizálódik (van hogy 3-4x egymás után is) de arra pont elég, hogy ha játszok tönkretegye a menetet. 4 különböző helyen tapasztaltam ezt teljesen más hálozatokon más routerekkel. Valami szoftveres dologra gyanakszom de nem akarok ezért windowst telepíteni.
-
norbeey
tag
Sziasztok!
Van egy olyan problémám, hogy néha, látszólag random megszakad a hálózati kapcsolatom. Lényegében az történik, mint amikor kihúzom a kábelt de közben meg be van dugva. Nem a kábel rossz mert különböző helyeken megpróbáltam már vagy 5 kábellel és azt sem hiszem, hogy érintkezés lenne, mert abszolút mozdulatlanul áll a gép hozzá se érek. (G56JR) -
norbeey
tag
válasz
SkyS1gn #18456 üzenetére
Szia!
Én most vettem egyet és csak az optikai helyére tudsz betenni plusz hdd/ssd-t, viszont még nem létezik hozzá caddy szóval én egy régi asus caddyvel raktam be ami ugyan működik de így van egy nagy lyuk a gép oldalán
Érdekesség, hogy mikor az optikai helyén van az ssd akkor mindenképpen biosba lép be először bekapcsoláskor magától, ha megcserélem és az alap hdd van a caddy-be akkor minden ok. Ja és 7 másodperc alatt bootol
Nem szedtem szét teljesen de amennyire igen, kizártnak tartom hogy lenne benne akár csak 1-2 centi hely is pluszba.
Alternatív megoldásként 3-4 ezer forint körül van WD külső tok USB3-as. -
norbeey
tag
Sziasztok!
Esetleg van ilyenje valakinek: ASUS g56jr? Mostanában jött ki és fontolgatom a vásárlást i7, 760m, 8gb, 1tb. Sajnos az asus oldalán kívül sehol nem találtam róla egy tesztet vagy normális leírást olyantól aki használta is már, pedig lehet kapni itthon is és egy árba van a hasonló levono-kkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Gaming notebook topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Konteó topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest