- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mediumgecso
őstag
Milyen vírusirtót javasoltok?
-
mediumgecso
őstag
válasz
copaca #19160 üzenetére
Hali!
Nekem nagyon hasonló gépem van (X550LB-X0114D), csak 8GB RAM-mal és GF740M-mel. Semmi bajom vele, nagyon imádom, bár most volt szervízben, mert az 1T-s vinyó bad sector-os lett, garban cserélték.....ez mondjuk bárki mással előfordulhat. Nagyon jó, imádom, csak ajánlani tudom, nem melegszik nálam, bár én nem játszom rajta.
Ha még van kérdés, írj nyugodtan.
Üdv.
-
mediumgecso
őstag
válasz
mediumgecso #19034 üzenetére
Bocs mindenkitől, ha sokat problémázok, de nem küldtem még GLS-sel Fixdirect-hez laptopot gar-ban.....Kérdésem: Az eredeti dobozában küldöm el, de ezt az eredeti dobozt még csomagoljam be és írjam rá a Fixdirect Kft címét és RMA számot is?? Vagy csak simán a dobozt és kész??
Még1x bocs ha hülyeséget kérdezek.......
-
mediumgecso
őstag
Üdv Mindenki!
Bad sector-os a vinyóm, így holnap felveszi a FixDirect Kft. Mi a vélemény, tapasztalat a cégről???
Apropó, nem írtam fel a csomagszámot a GLS oldaláról, hogy tudhatom meg így utólag?? -
mediumgecso
őstag
Üdv Mindenkinek!
Hogy működik az ASUS háztól-házig garancia? Bad sector van az 1T-s vinyón, ki be akarom jelenti az ASUS-nak, hogy jöjjönek érte és cseréljék ki. Mi ennek a menete? Még nem kellett soha igénybe vennem.
Köszönöm a segítséget.
-
mediumgecso
őstag
válasz
huncutka1029 #18415 üzenetére
Azért írtam úgy hogy "elvileg"......ki kell próbálni, akár jó is lehet
-
mediumgecso
őstag
válasz
SeaShark #18409 üzenetére
Hali!
Én pontosan ugyanilyet vettem az Edigital-ban a hónap elején, de ott el van írva, mert 4 GB RAM van benne, hanem 8 GB!!
Win 7-et nem lehet rá telepíteni (elvileg), az ASUS honlapján csak Win 8 és 8.1-es driverek vannak, én 8.1-et használok, stabil és gyors....Közel 3 hete van meg a laptop, semmi bajom nincs vele, gyors mint a szélvész, minden OK eddig.....a RAM 2x4GB, abból az egyik 4GB beintegrált!! Drivereket megtaláltam hozzá ami kellett.Ha kérdés van nyugodtan írj.
-
mediumgecso
őstag
Win 8.1-ben ki lehet valahogy kapcsolni / iktatni az a buzi kezdőképernyőt????
-
mediumgecso
őstag
válasz
mediumgecso #18247 üzenetére
Na megvettem a gépet kb egy órája
Nagyon jól jöttem ki a dologból, ugyanis ha megnézitek az edigital oldalán a laptop spec-et ott látni hogy 4GB DDR3-mal van.......na most bemegyünk, csávó idehozza, megmutatja, kérdi "jó lesz??" Mondom jaja, szép, és ekkor látom a gépre ragasztva hogy 8GB DDR3-mal van!!!!!!!! Én hülye szóltam nekiElviszi megnézi, gépben, hátul, istentudjaméghol, visszajön és azt mondja "Erről a gépről van szó, ez csak így jobb nem???.....Gondolom így is kell??" HOGYAFENÉBE NANÁÁÁÁ
Edigital RULEZZZZZ
-
mediumgecso
őstag
Ilyet fogok venni a héten: Asus X550LB-XO114D Mi a véleményetek??
-
mediumgecso
őstag
Erről mi a véleményetek???
Asus K551LB-XX203D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest