- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
válasz
mediumgecso #19638 üzenetére
Én személy szerint Norton Internet Security-t ajánlok, évek óta használom és tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Egyébként van ezeknek külön topicjuk.
(#19640) huncutka1029: Windows-os témát is az adott topicban kellett volna megvitatni, mint ahogy írtam akkor is.
-
huncutka1029
addikt
válasz
Avast-ot
Alfa20, ha a windows-os gondok és driveres kérdések beleférnek, szerintem ezt a kérdést is nyugodtan felteheti itt.
-
alfa20
senior tag
válasz
Szerintem ez nem ide való téma
-
aszilard
újonc
válasz
mediumgecso #18413 üzenetére
Sziasztok!
Én egy ugyanilyen notebookot vettem, Asus X550LB X0114D, és grafikus problémám van.
Honnan tudom, hogy melyik videokártya működik (integrált Intel, vagy nVidia 740M)?
Win 8.1-et telepítettem, és előbb muszáj az Intel videovezérlőt telepíteni, utána az nVidiát.
Beállítottam, hogy az nVidia legyen elsődleges, de mégsem jelenik meg a hagyományos Windows asztal az Aero stílusban. Ez így normális?
ArchiCAD-ben "érezni", hogy az nVidia dolgozik (de nem biztos, nem állítható be).
De pl. egy Need For Speednél (2010-es Hot Pursuit) a beállításokban első indításkor csak az Intel graf.kártyát hozza fel
Elvileg a rendszernek automatiksan át kell váltani terheléstől-igénytől függően nVidiára. De honnan tudom hogy ez meg is történik?
Köszönöm... -
Simi37
őstag
válasz
mediumgecso #19214 üzenetére
Igen a tied 64 bites. Kössz a képet
Nézek többet is de a 200-250k tartományban szinte mind 740m amiről 90%ban nem tudni h 64 vagy 128e
A 750m fix 128 van de olyan meg nincs 250 alatt
Bár ahogy nézem akár 64 akárnem a mostanihoz képest nem járnék vele rosszul
-
Kicsirics77
veterán
válasz
mediumgecso #19212 üzenetére
Gpu-z
-
Simi37
őstag
válasz
mediumgecso #19210 üzenetére
64 vagy 128 bites benne a 740M? Mind2 van és szerelik is mind2 félét gépekbe...már Én is néztem azt a gépet ami neked van...
-
huncutka1029
addikt
válasz
mediumgecso #19041 üzenetére
Hívd fel a GLS-t, megmondják milyen csomagolással veszik át a küldeményt.
Egyébként igen, be kell csomagolni egy barna papírba, leragasztani, és felcímezni, feladóval, címzettel, mint minden egyes postai küldeményt.
Ha a tracking számod nincs meg, nem gáz, a futárnál van papír, úgyis ad szállítólevelet, és átvételit, a szállítólevél száma alapján tudsz trackingelni. -
mediumgecso
őstag
válasz
mediumgecso #19034 üzenetére
Bocs mindenkitől, ha sokat problémázok, de nem küldtem még GLS-sel Fixdirect-hez laptopot gar-ban.....Kérdésem: Az eredeti dobozában küldöm el, de ezt az eredeti dobozt még csomagoljam be és írjam rá a Fixdirect Kft címét és RMA számot is?? Vagy csak simán a dobozt és kész??
Még1x bocs ha hülyeséget kérdezek.......
-
NTonee
veterán
válasz
mediumgecso #19034 üzenetére
Cserélik, nem nagy kaland. Ha holnap veszi fel a futár, akkor ő is megmondhatja.
-
NTonee
veterán
válasz
mediumgecso #18980 üzenetére
-
válasz
mediumgecso #18980 üzenetére
Szerintem ugyan úgy elviszik az egész gépet majd. Supportot hívd fel!
-
huncutka1029
addikt
válasz
szerintem azért nyugodtan meg lehet próbálni win7-et feltenni, ezeket a notikat op-rendszernélkül is árulják, akkor tiéd a döntés mit veszel hozzá.
-
SeaShark
tag
válasz
Szia!
Sajna akkor marad a Win8.1-es
Köszönöm a segítségedet.
-
laszlohu
addikt
válasz
mediumgecso #18247 üzenetére
Nekem ugyanolyan van, mint amit venni akarsz, csak kettővel korábbi verzió :
112D - s van,
Windows 8.1 - gyel használom,
az asus honlapon lévő win 8 driverekkel tökéletesqualcomm atheros wifije van, külön kellett az ADHOC 11N - et engedélyezni az eszközkezelőben, az advanced fülön,
Ezenkívül a beépített kijelzője elég fakó, ezért külső DVI - s monitort kötöttem rá,
a HDMI kimenetére, egy HDMI - DVI átalakítóval, a sajátját meg letiltottam. -
teratti
senior tag
válasz
mediumgecso #18298 üzenetére
Van rá egy progi most hirtelen meg nem mondom mi a neve (nem vagyok gépközelben) ami win7-re módosítja.....
-
NTonee
veterán
válasz
mediumgecso #18298 üzenetére
Igen, ki lehet. Windows topikban biztosan kapsz bővebb választ is rá.
-
mediumgecso
őstag
válasz
Na megvettem a gépet kb egy órája
Nagyon jól jöttem ki a dologból, ugyanis ha megnézitek az edigital oldalán a laptop spec-et ott látni hogy 4GB DDR3-mal van.......na most bemegyünk, csávó idehozza, megmutatja, kérdi "jó lesz??" Mondom jaja, szép, és ekkor látom a gépre ragasztva hogy 8GB DDR3-mal van!!!!!!!! Én hülye szóltam nekiElviszi megnézi, gépben, hátul, istentudjaméghol, visszajön és azt mondja "Erről a gépről van szó, ez csak így jobb nem???.....Gondolom így is kell??" HOGYAFENÉBE NANÁÁÁÁ
Edigital RULEZZZZZ
-
huncutka1029
addikt
válasz
ennyi pénzért, és ilyen erős CPU+VGA-val már igazán lehetne full HD kijelzője egy notinak.
De azért +100K-t kérnek -
Kicsirics77
veterán
válasz
mediumgecso #18224 üzenetére
elég jó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Automata kávégépek
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged