- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTonee
veterán
Én is most estem vissza gép... izé telefon elé.
Ha linuxon sem nyikkan meg, akkor tényleg nincs tovább. Küldd vissza!
A synaptics csomag azért annyival nagyobb amúgy, mert abban az összes driverük benne van, az asusos meg csak a géphez, vagy egy bizonyos sorozathoz valót rak bele a telepítőbe.
-
alfa20
senior tag
-
Snell
csendes tag
Na,odáig eljutottam,hogy feltelepítettem a legújabb drivert ( v17.0.19.0.) úgy,hogy kikapcsoltam a digitális aláírás ellenőrzést,így elsőre felrakta. De még mindig nem működik,úgyhogy kezdem tényleg azt hinni,hogy maga a TP nem működik. Mindegy,írtam levelet nekik,hogy van-e tippjük vagy mehet a visszaküldés. Köszi a tippeket NTonee
-
NTonee
veterán
mindegy, akkor ne rakd fel az újabb biost. Nem tudom, hogy megoldaná e, de az biztos, hogy a legutolsó, az egy elég komoly hibának a megoldása elvileg (bár nem touchpados).
A support oldalon lévő touchpad driver most akkor synaptics driver, vagy nem? Eddig nem arról volt szó? -
NTonee
veterán
első körben felhívnám az asus supportot, hátha valami okoshoz kapcsolnak. Szűz, üres windowsban nem működik a tp. A hivatalos support oldalon a letöltések között található synaptics driverrel sem megy.
Ha asusnál sem tudnak mit nyögni, akkor vissza kell küldeni.Egyébként bios frissítést néztél?
-
Simi37
őstag
Nekem is 170k-s gépem van de nem használom rajta a TP-t mert pontotatalan és nincs csík h a görgető hol van benne. Másrészt nekem egérrel sokkal kényelmesebb és kifejezetten idegesít ha egérrel bekattintok vhova elkezdek írni és a TPHez hozzáérek ami megszünteti a kijelölést. Játékoknál az irányításba is nagyon szopás ha 2 "érzékelő" van úgyhogy, leszedtem az illesztőt és fgombal letiltottam
NTonee: Ez meg a másik miután leszedtem a drivert még le kellett tiltani mert még úgy is ment.
-
NTonee
veterán
utolsó tanácsként az van oda írva, hogy csomagold ki, de ne telepítővel tedd fel, hanem manuálisan próbáld frissíteni a drivert. Jobb klikk a ps/2 egér eszközön (ha van ilyen az eszközkezelőben) - tulajdonságok - illesztőprogram - frissítés - keresés a számítógépen és ott add meg a mappát, ahova ki lett csomagolva (almappák pipa) és tovább.
-
NTonee
veterán
szerintem kezd újra az egészet.
Innen tölts le mindent, nulláról kezd azzal az intel chipset csomaggal, amit korábban linkeltem, aztán a letöltésekből ATKACPI driver and hotkey-related utilities, Keyboard Device Filter Utility, ASUS Smart Gesture (Touchpad Driver), utána meg ahogy tetszik. -
NTonee
veterán
Nincs még fent az sm buszvezérlő driver? Akkor neked a komplett chipset driver csomag nincs fent. Ezt töltsd le és telepítsd.
-
NTonee
veterán
Nézz körül a synaptics weboldalán is driver után.
A kimásolt hardverazonosítóhoz pedig ez a driver tartozik: Intel® Dynamic Platform and Thermal Framework Drive
Ott van a support oldalon a letöltések között az others menüpontban.Szerk: még valami a touchpadhoz... kell neki az ATK Package V1.0.0020 is vagy újabb verzió. Szintén ott van a driverek között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Google Pixel topik
- Bluetooth hangszórók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- További aktív témák...
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- TUF F15 FX507ZI4 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Acer Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe gar
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged