- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuze
őstag
válasz
SkyS1gn #21834 üzenetére
Nem tudom, de én G56-ról beszéltem. Simán felment és jobb is. Már az nvidia vezérlőpult sem tűnik bugosnak... Újraindításkor, vagy nagy teljesítményről való váltáskor mindig elfelejtette hogy én kikapcsoltam a "kijelző energiatakarékossági technológia" opciót. Most nem felejti, viszont jól eldugták a beállítást...
-
NTonee
veterán
válasz
SkyS1gn #20242 üzenetére
Sikerült beszélni az emberrel, Connectify nevű alkalmazással csinálta az internetmegosztást.
DFB: az eszközelőben bluetooth modulra bökj rá, részletek fül. Tulajdonság alatt lenyitod és válaszd ki a hardverazonosítók pontot. Az ott látható sort másold be gugliba és keress rá, hogy milyen gyártójú eszközt dob ki rá. Lehet, hogy mégsem jó a driver.
-
Aethel
aktív tag
válasz
SkyS1gn #20238 üzenetére
Nos, mobilnetet az égért nem bírom leosztani, de kábeles működik.. valamiért a mobilnettel nincs megbarátkozva, valószínűleg valami rejtett beállítást kéne megpiszkálni csak türelmem nincs hozzá!
Indíts el egy parancssort admin jogokkal,
pötyögd be ezeket:
Először: netsh wlan set hostednetwork mode=allow ssid=valamilyennev key=min6karakterjelszo
Másodjára: netsh wlan start hostednetworkEzután az adaptereknél rámész a jelenlegi kábeles net csatlakozásodra jobb gomb -> tulajdonságok -> megosztás -> Megengedem blablabla.. pipáld be! Szerk.: Ja igen, itt válaszd ki majd az új kapcsolatodat, valamilyen virtuális hálózat lesz, nekem Helyi Kapcsolat 15 néven csinált egy újat, de ez persze változó
Okézz egyet és menni fog
-
NTonee
veterán
válasz
SkyS1gn #20058 üzenetére
Az a gond, hogy ezekből a gépekből tényleg létezik fényes tn hd, a boltok meg nagyon gyakran elírják a specifikációkat a weboldalukon. A CN145D-t írják mindkét panellel. Az iponon is ezt a verziót árulják elvileg, mégis még rákérdezés után is állítják, hogy az övék biztosan a hd-s verzió. Közben meg aki vásárolt ilyen gépet más boltban, fhd ips-t kapott.
ZTE_luky: kérd ki a kezedbe a gépet dobozostól, mindenestől, rá lesz írva. Ha fhd kijelzőst hirdetnek, azt kérsz és mégis hd-t kapsz, akkor azonnal a fejükhöz lehet vágni.
-
Simi37
őstag
-
NTonee
veterán
válasz
SkyS1gn #19961 üzenetére
azért az 1ventis témának várjuk ki a végét, nem mindegy, hogy milyen vastag ám az a venti. Például...
Nyilván nem lesz ennyire durva, hiszen a gépek vastagsága az utóbbi időben egyre csökken (sajnos), de a lényeg, hogy nem feltétlenül rosszabb az 1venti.
Ráadásul azt a képet, amit linkeltél, én még nem venném biztosra. -
Because
őstag
válasz
SkyS1gn #19961 üzenetére
lehet nemhiába térnek vissza ahhoz az egyventis oldalra vezető dologhoz a következő modellben
kinézet nekem mellékes főleg egy ilyen dolognál, ha majd a hónom alatt sétálok vele teszek rá csillámport vagy valami szívecskét
551-ben még pont az lesz a jó, hogy nem kell lekapni az egész alját ha valamit cserélni akarsz... ezért elviselem a megtört vonalvezetést
-
NTonee
veterán
válasz
SkyS1gn #19827 üzenetére
a 2 venti sem jelent feltétlenül jobbat. Az n/g550 jóval vékonyabb gépházat kapott például, ami viszont hűtés szempontból hátrány.
noco79: ha játszani is akarsz, akkor mindenképp a g551-et. Van ám különbség a 850m és 860m között.
Viszont én megvárnék egy másik boltot is majd az árakkal, mert a g551 még meg sem jelent itthon, így a dp weboldal enyhén szólva kétséges. -
-
NTonee
veterán
válasz
SkyS1gn #19418 üzenetére
SeniorTilla jól fogalmazott, meleg van és front.
Ilyenkor a problémások is vérszemet kapnak.
crgriseus7: úgy értette, hogy ha nem tudod, hogy mik azok, akkor valószínűleg soha nem volt még rá szükséged. Hozzáteszem, hogy valószínűleg azokra nem is lesz, de ha mégis, akkor úgyis rá fogsz keresni.
---
más: No, felment a win8.1 és az a laptop only Asus GPU Tweak. Megnyomtam azt a Run GPU fan on full speed gombot. Semmit sem csinált.De legalább még a logolás is hiányzik belőle, hurrá.
-
NTonee
veterán
válasz
SkyS1gn #19378 üzenetére
hmm... más ötletem nincs. F2/Del, vagy win8-nál ezt a beállítást tudom. Előtelepített windows van rajta? Acerék egyszerűbben írták le a dolgot. Szerintem mennie kéne.
Asus G53SX-em van ilyen célra.
A két másik gépem csak irodai felhasználásra való, bár az eeepc még arra sem.
-
NTonee
veterán
válasz
SkyS1gn #19373 üzenetére
Az a "Run GPU fan on full speed" kapcsoló de marhára kéne nekem is. Nálam még nem tud ilyet csinálni.
reboot biosba: link
--------------------------------
(#19375) diobioesz1: ne haragudj, de nem érdekel a problémádÉn 3x írtam le pontosan ugyanazt, amit alfa20, nem sikerült felfogni, pedig magyarul kommunikálok. Ha az övét megértetted, akkor számomra egyértelmű, hogy te szimplán trollkodni/kötekedni jöttél ide. Ha még1 privátot küldesz nekem, akkor a moderátoroktól kapod rá a választ!
-
norbeey
tag
válasz
SkyS1gn #18456 üzenetére
Szia!
Én most vettem egyet és csak az optikai helyére tudsz betenni plusz hdd/ssd-t, viszont még nem létezik hozzá caddy szóval én egy régi asus caddyvel raktam be ami ugyan működik de így van egy nagy lyuk a gép oldalán
Érdekesség, hogy mikor az optikai helyén van az ssd akkor mindenképpen biosba lép be először bekapcsoláskor magától, ha megcserélem és az alap hdd van a caddy-be akkor minden ok. Ja és 7 másodperc alatt bootol
Nem szedtem szét teljesen de amennyire igen, kizártnak tartom hogy lenne benne akár csak 1-2 centi hely is pluszba.
Alternatív megoldásként 3-4 ezer forint körül van WD külső tok USB3-as. -
-
NTonee
veterán
válasz
SkyS1gn #18461 üzenetére
no, ez már érdekesebb akkor.
Amúgy másodlagos meghajtóról máshol nem találok infót és a manual képe is zavarba ejtő kicsit. Azonban itt is olvasható másodlagos meghajtó lehetőségre utaló szöveget a 63. oldalon. ,,The number of the hard disk drive varies with your purchased model. The secondary hard disk drive bay may be empty."(#18460) Balli: ezt mondd az asszonynak éjfél körül, mikor aludna.
Egyébként 90%-ban azzal használom.
-
NTonee
veterán
válasz
SkyS1gn #18458 üzenetére
itt látszik, hogy dupla venti és hátrafelé fúj.
Szerelhetőséggel valószínűleg nem lesz gond, legalábbis a ram/hdd dolgokhoz egyszerűen a manual alapján. -
NTonee
veterán
válasz
SkyS1gn #18456 üzenetére
memóriából 16gb biztosan megy, ssd meg max odd helyre bemehet, ha nincs másodlagosnak hely benne. G55ben még volt.
szerk: itt az áll, hogy ,,The laptop supports a second hard drive or a SSD".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen routert?
- Bittorrent topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest