- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
hatnor
tag
válasz
Tekergek #28887 üzenetére
Köszönöm válaszod!
Holnap reggel felhívom őket, ma már wifi baja is volt. Rácsatlakoztam 2 napja a telefonommal, útközben kellett a net, és most otthon nem találja a wifit azt írja nincs elérhető hálózat
Még keresem a garancia papírját, 2015.11.20 lett vásárolva, én 2 év garanciára emlékszem.
-
Logan1212
tag
válasz
Tekergek #26170 üzenetére
Szükséges kiemelni néhány további közös szabályt, amelyek irányadóak mind a szavatosság, mind a jótállás esetében.
- Az egyik ilyen, hogy az igényérvényesítésre rendelkezésre álló időbe nem számít bele a kijavítási időnek az a része, amely alatt a dolgot nem tudjuk rendeltetésszerűen használni. Azaz ha beadjuk a szervizbe a meghibásodott kávéfőzőnket, akkor értelemszerűen ettől az időponttól a határidők nem telnek, másként szólva a határidő nyugszik.
- A másik, hogy az érvényesíthetőség határideje a dolognak vagy egy jelentősebb részének a kicserélése (kijavítása) esetén a kicserélt (kijavított) dologra (dologrészre), valamint a kijavítás következményeként jelentkező hiba tekintetében újból kezdődik.
Akontroll.hu
-
TheProb
veterán
válasz
Tekergek #26074 üzenetére
Akkor ezzel a 3 főalkatrész cserés dologgal kevertem. Amúgy ezt a dolgot, hogy nekem kéne jelezni a kártérítési szándékot én is meg tudom már erősíteni. Beszéltem egyik haverommal akinek így kapott új gépet. Neki is 3-4x volt szervízben a gép, majd utolsó alkalommal jelezte a fixdirect-nek, hogy most már ne javítsák hanem cseréljék a gépet. Neki szerencséje volt, mert pozitívan bírálták el a kérelmet és választhatott, hogy levásárolja az adott boltnál másik gépre v visszakapja a pénzt, de mivel az több hónap átfutási időt jelentett volna, így levásárolta új gépre. Viszont azt nem tudom, hogy a 3-4 alkalommal miket cseréltek neki. HDD cseréről tudok pl.
-
Gergosz2
veterán
-
SZIGMA
aktív tag
válasz
Tekergek #26068 üzenetére
Oké, helyesbítek, az otthoni BIOS frissítésnek van magasabb kockázata. A szervizben rendelkezésre áll minden eszköz a javításhoz, ha véletlenül valami félresikerül, otthon meg csak a fejedet verheted a falba.
Aztán pár nap a szervizben, néhány forint és minden megy tovább, de kinek hiányzik ez?
Az ösi törvény szerint:"Ami jól működik, azt ne javítsuk."A márkaszervizeknél meg vannak előírások,amit a bulletinben leírtak szerint meg kell csinálniuk a javított készülékeken, illetve nem ritkán gyári szoftverekkel tolják, ami stabilabb is lehet.
-
SZIGMA
aktív tag
válasz
Tekergek #26063 üzenetére
Az megvan hogy valamelyik ASUS vagy Acer szériákban hibás BIOS-chipek vannak és már attól összesz@rják magukat, ha állítasz valamit a BIOS-ban? Pedig annyi azért elvárható lenne egy számítógéptől,hogy az alapvető beállításokat túlélje. A frissítés tényleg orosz rulett, ha nem muszáj, akkor nem nyúlunk hozzá.
-
Gergosz2
veterán
válasz
Tekergek #26063 üzenetére
Bár csak a szerviz tudja.
És itt van a kutya elásva, mert le fognak pattintani, hogy a te hibádból romlott el a gép. Megcsinálhatják, de mellette ugrott a garid és egy rakat pénzt is otthagysz.
(#26064) szaboi6512
Hivatalosan nem de én 1 kivételével mindent megtaláltam.
És melyik volt a hiányzó? Mert mellette, ott az ATK package meg egy rakat Asus driver. És persze az, hogy felment, közel sem jelenti azt, hogy ól is működik. -
Gergosz2
veterán
válasz
Tekergek #26061 üzenetére
Mert ez nem olyan mint egy driver frissítés. Ha bármi, ha akár a legapróbb hiba is beüt frissítés közben dobhatod a kukába az egész gépet. Az ASUS honlapján fent lévő újabb verziók is csak bugfixeteket tartalmaznak. Ha te eddig eggyel sem találkoztál, ami bizonyíthatóan valamelyik bug műve akkor semmi értelme frissíteni, mert úgy sem lesz semmi sem jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Anime filmek és sorozatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Automobilista 2
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Honor Magic V2 - Purple - Használt, szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest