- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azerty
csendes tag
válasz
Atesz 666 #26540 üzenetére
Köszönöm a vàlaszt!
Úgy szoktam kikapcsolni, hogy start-leállítás, de próbáltam már a gombbal is, úgy is ugyanez a helyzet. Igazából nem vagyok biztos abban, hogy nem kapcsol ki... Mindenesetre az nagyon furcsa, hogy amikor kikapcsolom, akkor meg zúg és halkan kattog. Ha pedig kihúzom az áramból, akkor csipog folyamatosan, méghozzá addig, míg ki nem veszem az akkumulátort. És elég zavaró... még szerencse, hogy kivehető...
Talán az alaplap rossz, vagy tényleg nem tudom mi lehet... Egyébként csak tegnap vettem a gépet és ez volt az utolsó darab, szóval szerintem ki sem tudják majd cserélni.
Egyébként ha bekapcsolva jól működik, akkor csak nem lehet akkora baja.. vagy mégis??
-
albi31
aktív tag
válasz
Atesz 666 #17420 üzenetére
Atesz!Nem vagyunk haverok,így mellőzd a "oké ember"megszólítást,köszönöm!
Az alattad olvasható gondolatot próbáld meg megérteni,az ICE Cool csak egy marketing,nem más!(#17421) Mr.Skynet : a példa azért volt jó,hogy érzékeltessem vele,hogy nem attól hűvös egy noti,mert Ice Cool tech.-van felvértezve,és még véletlenül sem akartam egy AMD-s északi hidat összehasonlítani egy Intel északi híddal,mert ugye az a gond,nem a TDP,na meg nem utolsó sorban az alul méretezett hűtés a vezérlésével együtt!
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz
Atesz 666 #17420 üzenetére
Az a baj, hogy Ő mint szakember állt a kérdéshez, Te pedig mint felhasználó. Neked az volt a lényegi része a dolgonak, hogy a gép kívülről nem süt. Ő pedig szépen ráharapott a marketing szöveg IceCool tech. -es mondatodra, majd szépen leírta, hogy ez konkrétan miről szól. Mert ez az IceCool tényleg jó dolog, hogy nem a csuklómat olvasztom el, meg amennyire lehet úgy van minden elrendezve, hogy ne a burkolat melegedjen, viszont abban igaza van, hogy attól, hogy a burkolat nem olvad el, attól még maga a hardver belül ropogósra is sülhet. Ha mondjuk azt írtad volna, hogy 23 fok szobában asztalra téve, 1 óra max cpu-gpu stb terhelés után sem megy 70-75 fok fölé méghozzá elfogadható hangerővel, akkor nyilván elégedett lett volna... ennyi.
Szóval a mondandójával egyetértek. A példálózását már annyira nem osztom, mert szerintem felesleges egy mai teljesen más gépet összehasonlítani egy szériahibás ~4 évvel korábbi ketyerével, csak azért mert mindegyikben ott van az IceCool tech. szöveg. Aztán, hogy elfogult is legyek kicsit, a szóban forgó gépben nem is az a ramaty AMD chipset van amire rá mertek írni 2-3W TDP-t közbe meg elfűt vagy 6-8W -ot, jó hogy idővel sz.rrá megy a chip forrasztása a brutális hőingástól...
-
albi31
aktív tag
válasz
Atesz 666 #17412 üzenetére
és mi köze van az ICE Cool technológiának ahhoz hogy melegszik a gép vagy sem?....a kérdező nem arra volt kíváncsi,hogy a csuklótámasz melegszik-e vagy sem,hanem hogy a hardware melegszik-e,erről az ICE Cool tech. az ASUS K50AB jut az eszembe,hetente több db javítók mert egy rakás fo@talicska,ott is ott van ez a technológia,persze miért nem melegszik a tapipad környéke?..mert nincs ott semmi,értsd úgy,hogy üres műanyag,na ennyit jelent az ICE bla bla bla...!!!!!
(#17418) Dani182 : ..és azt megkérdezted az embertől hogy az 5. bekapcsolás után miért döntött úgy hogy eladja?
A következő válaszokat szokták adni:
--- a cégtől kaptam egy gépet,így erre nincs szükségem.
--- van asztali gépem,és rájöttem,hogy nem tudom kihasználni a notebook előnyeit(mobil).
--- nagy a teljesítménye és beérném egy öregebb,lassúbb géppel is.
--- anyagi problémáim lettek,így el kell adnom.---ettől függetlenül lehet jó vásár,de légy résen,sok szerencsét!
-
Blue Eagle
őstag
válasz
Atesz 666 #17152 üzenetére
Szia! Sajnos véleményem nem tud lenni erről a valószínűleg príma kis ruterről, mivel nekem nincs ilyenem. Ha veszel, mert szerintem nem fogsz csalódni benne, akkor viszont én szeretnék számítani a Te véleményedre! Ugyanis nekem is tetszik és vennék is szívesen!
(#17153) pubos: Az Asus Supportján elnézve van hozzá BlueTooth drájver, igaz béta állapotú. Ezt a megjegyzést írja hozzá: BlueTooth driver for WIN XP(Please first install the Wireless Console Utility before BlueTooth installation.)
Ez annyit tesz, hogy Win XP-hez van és a BlueTooth telepítése előtt telepíteni kell a Wireless Console Utility-t.
-
huncutka1029
addikt
válasz
Atesz 666 #16663 üzenetére
hali,
sztem már nem forgalmazzák,
itt is elfogyott...:-(
Árgépen sem találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- LED világítás a lakásban
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- LEGO klub
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Le Mans Ultimate
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged