- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
konyi79
addikt
-
Gergosz2
veterán
válasz
rx8pencz #25683 üzenetére
+(#25684) NTonee
De valami van fent , mert pl ha hálózatról megy a gép, akkor 95 és 100% között mozog a telep töltöttsége, szóval közben is engedi kisülni. Nem tudom mi csinálja, de van. Pl most csekkoltam N550JK-n, 97%-on áll az akksi és nem töltődik. Eddig a gép elég keveset ment akksiról, szerintem, ha összeadnám az órákat akkor egy napot is alig adna ki.
-
intensa_man
tag
válasz
rx8pencz #25319 üzenetére
Nem megy,mert hiába van bedugva, szürke marad a HDMI hang. Úgy meg ugye nem lehet alapértelmezetté tenni.
(#25320) madMate
Mire akarod használni?
Játékra mindenképp a 960as kártyát javaslom. Az erősebb proci ilyenkor hiábavaló, mert úgymond túl sok a 950es kártyához. Viszont ha magas számítási feladatokra akarod használni, pl kódolás, akkor az I7 a jó választás. Ramot szinte bármikor tudsz fejleszteni.
Mindennapi műveletekhez elég bármelyik. -
ZavaBalazs
őstag
válasz
rx8pencz #19934 üzenetére
szerintem is elfogadhatatlan, de hát sajnos én nem tudom 2 hétig nélkülözni, a fixdirect meg legalább addig ül rajta egy kijelzőcsere miatt, mert hiába mondod meg nekik, hogy milyen kijelző kell a notiba (nekem rétegkoszos, szóval ha szervizben jár, akkor a kijelzőt mindenképp cseréltetem, még ha egy kis fika is az a pár pixeles kosz), nem fogják előrendelni (vagy nem tehetik meg, hogy előrendelik) az alkatrészt, hanem beviszed, megállapítják, hogy "nahát, ez tényleg egy olyan kijelző, mint amit a srác mondott, na akkor most meg is rendelem. ja, hogy 2 hét amíg ideér? nem baj, addig elücsörgök a laptopján".
az még hagyján, hogy magánszemélynek nem csinálják ezt meg, meg tudom érteni... de még (ismerősön keresztül) partnercégnek sem.szabyka: azt hiszem ez korábban már volt is téma, és igen, egy ilyen 1 centis nagyságrendű rés teljesen átlagosnak számít. azt hiszem Leleményes írt arról, hogy ő hogy húzta keményebbre a zsanért, ha nagyon zavar, lehet megnézném a helyedben.
én mondjuk nem sokat tárolom fejjel lefelé lógatva, 45° dőlésszögben, csak az alsó felét fogva, úgyhogy engem annyira nem zavar.vagy asztalon van nyitva/csukva, vagy ebben (csak pirosban
), máshogy nem fordul elő.
-
NTonee
veterán
válasz
rx8pencz #19937 üzenetére
Ezért gondolom, hogy nem hardveres a gond:
ZavaBalazs írta, az fn+f7 kétszeri megnyomására visszajön a kép.
Erre válaszoltad, hogy tényleg visszajön tőle. Tehát hozzá sem érsz a kijelzőhöz, és képernyő ki-bekapcsolásra visszajön. Szerintem próbáld meg a friss windowst és nézd meg, hogy mi történik. -
-
NTonee
veterán
válasz
rx8pencz #19934 üzenetére
,,...ha még jobban elrontanák,lehet kihagynám."
mert így jobb használni? Vidd szervizbe, semmiképpen sem normális ez a jelenség.
Egyébként, csak hogy kizárd a szoftveres problémát (mert szerintem az)... például win reinstall volt? Bár nem valószínű, hogy ilyen gond lenne, de bios frissítést néztél? -
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
rx8pencz #18972 üzenetére
na, voltam ma a budai szalonban, rákérdeztem erre is: nem, nem jár garivesztéssel, csak a csavarnak (ez a hatágú csillag szabvány) könnyen elnyal a feje, valakik elbarmolták a csavart mert durván estek neki, ezért nem ajánlott a szétkapása, és ezért vették le a bővítés lehetőségét is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest