- BlitzWolf termékek topicja
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szucstom
őstag
válasz
homeless09 #32727 üzenetére
Igazán nincs mit. Az USB port pár éve már szinte minden routeren ott van, így 99%, lennie kell a tiéden is
Egyedül az szab határt a dolognak, hogy USB 2.0 vagy 3.1-es a csati.
-
szucstom
őstag
válasz
homeless09 #32725 üzenetére
öhm.... akkor meg ésszerűbb lenne, ha a routerre kötnéd a külső meghajtódat. Elviekben a szolgáltatói routerre is rá tudod kötni, aztán fel tudod csatolni a gépeden, mint hálózati meghajtó. Oda akkor és annyit töltesz, amennyit akarsz, okostévé esetén szerintem még az is látni fogja.
-
válasz
homeless09 #32719 üzenetére
Szia. Van hozzá keret is meg a szalagkábel. Leginkább az ilyet alin éri meg, vagy itt a hardveren hátha bont valaki ilyet.
De bevallom én nem tennék bele hddt, inkább akkor egy nagyobb m.2 ssd vagy ha ide akarsz tenni, amkkor meg egy 2.5" ssd-t de hdd-t semmiképpen sem.
Szvsz nehezíti is meg, ugye annak lesz "hangja". -
Bluebess72
csendes tag
válasz
homeless09 #29891 üzenetére
Ajánlott a csatlakozót sűrített levegővel kifújni, és a szalagkábelt isopropillal letörölni. Simán lehet valami retek a ludas.
-
válasz
homeless09 #29891 üzenetére
Értem, akkor pont most romlott el. Billentyűzetcsere megoldja
-
válasz
homeless09 #29887 üzenetére
Alaplapi csati lábai is éppek? (Nagyítóval lehet látszik vmi) Illetve a szalagkábel? Szerelésnél kivetted az akksit is?
Hirtelen ennyi jutott eszembe -
Vermilion69
aktív tag
válasz
homeless09 #21918 üzenetére
Sajnos ennek a tipusnak ez a hatranya, a fem fedlap nagyban gyengiti a wifit, altalaban egy kulso usb-s wifi vevot szoktunk ra javasolni.
-
vandor01
senior tag
válasz
homeless09 #21894 üzenetére
ezek sajnos ilyenek
minnel kozelebb kell ulni az adohoznekem parhuzamosan volt Lenovo z460 om... kb 5 eves
meg egy zsir uj Acer-em is (most hogy asus oly mindegy)szoval akarhogy forgattam a ket laptopot a jobb vetel kedveert...
ugyanaz a WIN7 volt rajtuk....
sajna az uj cucc-on 2 rovatkaval kevesebb volt a jel mint az oreg vason....termeszetesen ha meg tavolabb mentem akkor az uj cucc sokkal hamarabb
eldobta a jelet mint a regi vas....baratkozz meg vele.... persze lehet probalkozni.... hatha???
de ugynezki ez nem szoftver/driver problema...
egyszeruen fizikailag szarabbak az osszetevok....
kevesebb kisebb a beepitett antena... kevesbe erzekeny... etc etc...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MSI Prestige 15 i5-1240P/ 8gb ram/512ssd FHD IPS/RTX3050Ti
- Szuper áron DELL XPS 13 9380 /i7-/16 GB Ram/512 GB SSD 4K Touch/IPS/
- Dell Latitude 7280, 12,5" FHD IPS, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest