- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Netfone
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibusz0314
aktív tag
válasz
titankahn #21639 üzenetére
Igen, ezzel tisztában vagyok... De épp ez a lényeg.. Ha be van kapcsolva, akkor vágja vertikálisan szét a képet... Ha meg nincs kevésbé... Mivel gondolom a 840M beállításait használja.. Mass Effect 3 volt nagy para ebből, meg most DOTA2 D3 is csinálja.. Tartok tőle, hogy valami gebasz van a VGA-val, de akkor valószínűleg más sem lenne okés..
-
KisBundi
őstag
válasz
titankahn #21150 üzenetére
Igen, a turbo is ment közben mikor próbáltam! Bár én levettem a CPU turbo core-t, szóval csak 2,5 Ghz-en megy. Olyan nagy teljesítménye van ennek az i7-4710HQ procinak, hogy semmi szükség a 3,5Ghz-re. Így 2,5Ghz-en is max 45-50%-ig használja ki a legdurvább játék is.
Igen, egy CM Notepal XL hűtőpadot. Bár sokat nem segít rajta, szóval alig kapcsolom be.
-
KisBundi
őstag
válasz
titankahn #21148 üzenetére
Nekem x550jk-xo059d típusom van és az i7-et játék alatt nem bírom megfőzni. Persze szintetikus tesztekkel 2-3 perc alatt throttlingra lehet bírni, de nekem eddig még nem sikerült mással. Játék alatt tartósan 90 fok alatt van 85-86 fok max! Szóval meglepő módon a laptop vékonysága ellenére meglepően jó hűtéssel bír.
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Rövid videón az új Virtua Fighter játék
- Jön az Ashes of the Singularity 2
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest