- iPhone topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mattb
senior tag
válasz
vandor01 #22655 üzenetére
Nem ugyanaz, proci, videokártya, másabbak. Azt tenyleg észre sem vettem hogy nemzetközi billentyűkkel adják... ezeket nemlehet beszerezni magyar billkiosztással?
Valamint érdekelne még, hogy ezek az i5, és i7es procik mennyire jók? Gondolok az i5 4210U-ra és az i7 4510U-ra. Az első 1,7Ghz 2 mag, a második 2Ghz 2 mag.
És a videókártyák.. szintén érdekelne, hogy megfelelőek-e? Nvidia GT 840, vagy Nvidia GeForce 820 és 840. Valamint láttam még olyannal is, nemtudom, hogy az ugyan az lenne-e, hogy a 820 és a 840 után vagy egy M, tehát 820M vagy 840M.
És ha nem e-mag, akkor honnan kell rendelni, ahol rendes garanciát kapok?
Köszi a válaszokat!
-
Gergosz2
veterán
válasz
vandor01 #22655 üzenetére
occcoban nincs? ott kell megvenni ahol occcobb
Ja , csak ne felejtsük, hogy az eMag-on forgalmazott gépekre nem gyártói garancia van hanem eMag-os. Arról nem is beszélve, hogy idehaza egyik gép sem került hivatalosan forgalomba. Másrészt írja, hogy nemzetközi billentyűzetes mindegyik, ami valszeg angol lesz, de én azon sem lepődnék meg ha esetleg román.
-
Gergosz2
veterán
válasz
vandor01 #22051 üzenetére
Azért az első teljesen jogos reklamáció volt. Ha lenyomtad a Space-t akkor érezted, hogy az ujjad vége már az alumínium lemez alatt van. Baromi zavaró volt , hidd el.
A másodikra azért kérdeztem rá , mert soha nem találkoztam ilyen megoldással. Van itthogy HP , Dell, Samsung noti, Acer noti de egyiknél sem láttam ilyet.
(#22047) jófejsrác
Nekem ilyen problémám még nem volt. Mondjuk nem gyakran használom a webkameráját. Elsőre tényleg szoftveres gondnak néz ki, esetleg egy reinstall. Ha továbbra is fent áll a probléma akkor gariztasd.
(#22050) ZavaBalazs
Oké, koszi! Csak elég fura megoldásErről az SSD sütögetős dologról nem halottam még, pedig a fórumban is visszakerestem. Mit takar ez?
Én is jövőhéten teszem bele a SSD-t a aHDD helyére, az ODD helyére meg berakok egy caddy-ta amibe bele megy a HDD. -
Adammer
csendes tag
válasz
vandor01 #21914 üzenetére
Nálam is ugyanez a helyzet..
kipróbáltam több dolgot, utánaolvastam, kérdeztem, de semmi...
ahogy néztem nem feltétlenül a gép baja...
akiktől környezetmben ilyet halottam azzokkal a közös pont a win 8.1androidon van olyan hogy gyenge wifi esetén inkább mobilnetre vált.
elég elterjedt már az usb-s mobilnet.
lehet ugy gondolják hogy alap és ezért van így, vagy én már nem tom.
mással meg ugye nem annyira kompatibilis a gép...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Egérpad topik
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Formula-1 humoros
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Linux kezdőknek
- Crohn betegség
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Dell Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Dell G3 3500 Gamer laptop szép állapotban dobozával. (i7 10750h, Gtx 1660ti, 16GB ram, 1TB ssd)
- Asus F15 FX516PR 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3070 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged