- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Íme az új Android Auto!
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mattb
senior tag
válasz
vandor01 #22655 üzenetére
Nem ugyanaz, proci, videokártya, másabbak. Azt tenyleg észre sem vettem hogy nemzetközi billentyűkkel adják... ezeket nemlehet beszerezni magyar billkiosztással?
Valamint érdekelne még, hogy ezek az i5, és i7es procik mennyire jók? Gondolok az i5 4210U-ra és az i7 4510U-ra. Az első 1,7Ghz 2 mag, a második 2Ghz 2 mag.
És a videókártyák.. szintén érdekelne, hogy megfelelőek-e? Nvidia GT 840, vagy Nvidia GeForce 820 és 840. Valamint láttam még olyannal is, nemtudom, hogy az ugyan az lenne-e, hogy a 820 és a 840 után vagy egy M, tehát 820M vagy 840M.
És ha nem e-mag, akkor honnan kell rendelni, ahol rendes garanciát kapok?
Köszi a válaszokat!
-
Gergosz2
veterán
válasz
vandor01 #22655 üzenetére
occcoban nincs? ott kell megvenni ahol occcobb
Ja , csak ne felejtsük, hogy az eMag-on forgalmazott gépekre nem gyártói garancia van hanem eMag-os. Arról nem is beszélve, hogy idehaza egyik gép sem került hivatalosan forgalomba. Másrészt írja, hogy nemzetközi billentyűzetes mindegyik, ami valszeg angol lesz, de én azon sem lepődnék meg ha esetleg román.
-
Gergosz2
veterán
válasz
vandor01 #22051 üzenetére
Azért az első teljesen jogos reklamáció volt. Ha lenyomtad a Space-t akkor érezted, hogy az ujjad vége már az alumínium lemez alatt van. Baromi zavaró volt , hidd el.
A másodikra azért kérdeztem rá , mert soha nem találkoztam ilyen megoldással. Van itthogy HP , Dell, Samsung noti, Acer noti de egyiknél sem láttam ilyet.
(#22047) jófejsrác
Nekem ilyen problémám még nem volt. Mondjuk nem gyakran használom a webkameráját. Elsőre tényleg szoftveres gondnak néz ki, esetleg egy reinstall. Ha továbbra is fent áll a probléma akkor gariztasd.
(#22050) ZavaBalazs
Oké, koszi! Csak elég fura megoldásErről az SSD sütögetős dologról nem halottam még, pedig a fórumban is visszakerestem. Mit takar ez?
Én is jövőhéten teszem bele a SSD-t a aHDD helyére, az ODD helyére meg berakok egy caddy-ta amibe bele megy a HDD. -
Adammer
csendes tag
válasz
vandor01 #21914 üzenetére
Nálam is ugyanez a helyzet..
kipróbáltam több dolgot, utánaolvastam, kérdeztem, de semmi...
ahogy néztem nem feltétlenül a gép baja...
akiktől környezetmben ilyet halottam azzokkal a közös pont a win 8.1androidon van olyan hogy gyenge wifi esetén inkább mobilnetre vált.
elég elterjedt már az usb-s mobilnet.
lehet ugy gondolják hogy alap és ezért van így, vagy én már nem tom.
mással meg ugye nem annyira kompatibilis a gép...
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Battlefield 6
- Linux kezdőknek
- Formula-1
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- MSI Cyborg 15 A13V gamer laptop (garis) - PS5 beszámolok!
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- HP Probook 4740S Prémium kategóriás alumínium 17,3 HD+/CoreI5/8GbRam/RadeonHd akár játékra is
- Dell G15 gamer laptop, Ryzen 5 5600H, RTX 3050, makulátlan állapotban, bővítve 24gb ram/1TB SSD
- Alkalmi ár! Gamer Notebook! Acer Nitro 15 - I7 11800H / RTX 3060 / 16GB DDR4 / 512 SSD + 1TB HDD
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő