Új hozzászólás Aktív témák
-
wolf033
senior tag
válasz
---Lasali--- #9307 üzenetére
Motorikusan nem az.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
---Lasali--- #9251 üzenetére
tessék: [link]
-
Motion_Blur
félisten
válasz
---Lasali--- #9249 üzenetére
49.4xx lett a vége, természtesen álló rajtból.
-
guftabi96
addikt
válasz
---Lasali--- #9244 üzenetére
Nem
-
laci_8519
tag
válasz
---Lasali--- #7390 üzenetére
Én már próbáltam, elég jó vele körözgetni.
Nem vagy profi, de az amatőrtől azért messze állsz. -
wolf033
senior tag
válasz
---Lasali--- #7132 üzenetére
A többi pálya jó? Régebben Én is mentem rajta de mostanában nem. Majd meglesem nekem, hogy nekem milyen.
-
Joshi
titán
válasz
---Lasali--- #7018 üzenetére
A Datát nem töröltem ki
, most már működik, viszont találtam egy fix-es verziót aminél ezek már meg vannak csinálva.
Az sfx-et rossz helyre másoltam be, mert én az autó mappájába raktam holott a C:\Steam\SteamApps\common\assettocorsa\content\sfx\ a jó útvonal. Köszi a segítséget.
-
Joshi
titán
válasz
---Lasali--- #7015 üzenetére
Nekem nem működik.
A 0.9-et átírtam 2-re majd 2.0-ra de mikor betölti a pályát és az autót az AC leáll hibaüzenetet kapom. A Sound Fixet tartalmát az autó mappájába lévő sfx mappába kell bemásolni?
ui.: a 3D modell nézet a hangárban az viszont működik.
-
válasz
---Lasali--- #7013 üzenetére
Na, így még jobb! Nem tudtam, hogy ilyen egyszerű fix is van. Hangot újra gyártani nem volna jó móka, ahhoz fmod stúdió (mondjuk ez ingyenes) és az eredeti hangminták kellenének...
-
Joshi
titán
válasz
---Lasali--- #7012 üzenetére
Hol kell átírni 2-re?
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
---Lasali--- #7012 üzenetére
Felraktam ezt a sound fixet, és lett hang!
http://acmodhub.com/assetto-corsa-1-1-6-sound-fix/ -
válasz
---Lasali--- #7005 üzenetére
Elvileg az aero szekció változott, ahol version sorba 2-t kell írni és a [DATA] részt kitörölni. Utána lehet, hogy menni fog, de valószínűleg hang nem lesz, azt újra kell generálni.
Egyébként meg várható volt, hogy egy könnyen moddolható játéknál ez lesz. Mármint fostenger, amiben válogatni kell és az update-ek hiánya sok modnál. Az NSX-et amúgy pont meg fogják csinálni, hiszen az még nem is volt egy kész autó eddig se. A többi meg... legjobb, ha az ember belekezd a moddingba. Én is ezt csinálom. Letöltöm a kocsikat és amelyik egy takony (és láthatóan nem foglalkoznak vele vagy nem jó szemszögből közelítik meg a dolgot), de menni szeretnék vele sokat, azt szépen meghegesztem magamnak a neten fellelhető infók alapján a lehető legreálisabbra. Ez hosszú idő és az ilyet közzétenni se illik, de legalább nem kell sóvárogni az után, hogy valaki végre megcsinálja... (Én mondjuk jellemzően 70-es évek sportkocsijaira izgulok, abból meg eleve nem sok van még AC alá, aminek legalább a modellje normálisan el van készítve.)
-
subaruwrc
félisten
válasz
---Lasali--- #7003 üzenetére
ha updatelik az adott modot.
játék részéről nem fognak vele foglalkozni -
hermanyi
addikt
válasz
---Lasali--- #6502 üzenetére
Optikai szenzor csere és most a fékpedálon elment a poti
. Muszáj voltam a kuplungpedálra rakni a féket de így ugye alapból bukom a H váltós gépeket
-
Shodan
őstag
válasz
---Lasali--- #6464 üzenetére
Ilyen sima személyautós minőségi modok vannak még amiket érdemes megnézni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- One mobilszolgáltatások
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Milyen processzort vegyek?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest