- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
neilszab
őstag
válasz
anytime #7807 üzenetére
A GTR-Masters gyakorló szerverre bármikor felléphetsz (nem kell hozzá tagság) és nézheted a többieket, vagy úgy hogy átülsz az autójukba, vagy úgy hogy mész mögöttük, vagy úgy is, hogy kilépéskor mented a replay-t és azt bármikor bárki szemszögéből visszanézheted.
Vagy tölthetsz le korábbi futam replay-t is innen: link
-
tobias88888
őstag
válasz
anytime #7807 üzenetére
Masters-en mindenképpen van rá lehetőség, második szerveren biztosan. Viszont ahhoz hogy megkapd a jelszót, szerver tagnak kell lenni (500 forint / fél év, nem nagy cucc
).
De publikus online versenyek is vannak, ott is meg tudod nézni az elsőt, hogy hogy megy.
Nálam közben nem megy az online, launcher-t még a task managerből sem lehet kilőni, jól elcseszték ezt az updatet.
-
neilszab
őstag
válasz
anytime #7799 üzenetére
Szia, nincs minden egyes autóval gyakorló szerver, csak azzal, amivel futamunk lesz. Ott a Masters főoldalon a naptár, ott kattints rá a szimpatikus kombóra és megtalálod a további infókat.
Én kezdésnek a GT3-as gépeket ajánlom az aktuális kínálatból.
-
wolf033
senior tag
válasz
anytime #7789 üzenetére
Nem tudom, hogy csatlakoztál e ligához, ha nem akkor azt mindenképp tedd meg és online gyakorolj még ha versenyre nem is mész próbálj meg másokkal együtt lenni szerveren mert sokat lehet tanulni. Nyugodtan nézd meg milyen íveken megy milyen féktávokat vesz esetleg kérhetsz setupot is.
Ne offline gyakorolj mert azzal sokkal nehezebben jutsz előre.
-
törölt tag
válasz
anytime #7787 üzenetére
azt csinálsz amit akarsz
..ha setup-t töltesz le akkor az a jó..tuti setup legyen arra figyelj, pl. masters-s, ha van szárny akkor arra rakhatsz kicsit többet, mert a gyorsak elbírnak instabill autóval is.
..ha a másik utat választod, azaz alapbeállítással mész, az is jó...
A lényeg hogy tudd mindenkinek helye van a mezőnyben, leginkább a többiekel való autózást kell nyomni, az miatt fogod élvezni. -
wolf033
senior tag
válasz
anytime #7787 üzenetére
Tudod, van az a mondás, hogy ' Gyakorlat teszi a mestert', ez itt is nagyon igaz. Régebben egy versenyre a felkészülésem abból állt, hogy napi több órát gyakoroltam most ez kb. úgy néz ki, hogy van amikor verseny előtt megyek pár kört, hogy legalább körbe érjek a pályán
de nem vagyok jobban lemaradva mint amikor minden nap gyakoroltam.
guftabi96
DRM jajjjjjj.
Jó lenne ha már kész lenne. -
-
neilszab
őstag
válasz
anytime #7761 üzenetére
Ha csak úgy körözgetni akarsz, akkor amelyik szimpatikus!
Ha bele szeretnéd magad vetni sűrűjébe kompetitív körülmények között, akkor a GT3-as gépeket ajánlom és a Masters gyakorló szervert... itt vannak köridők, a topikban meg setup!
Köridőktől meg nem kell befosni, első körben nem az élmezőnnyel kell versenyezned...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Hobby gamer asztali gép RGB i5-114600/RTX 2060 12GB/32 GB RAM/500 GB NVMe
- Dell Latitude E6540 Erőmű akár Játékra is.15"6 FHD,I7 4800MQ,HD8790,16GBram,500GB sshd,gyári töltö
- HP ELITEBOOK 855 G8 Ryzen 3 5400U 16gb ram 256ssd FHD IPS Gari
- HP ELITEBOOK 850 G8 i5 1145G7/16GB ram 256ssd/FHD
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest