- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack@l
veterán
válasz
kokoaliga #4191 üzenetére
Itt írnak a bibiről, még most tanakodnak hogyan lehetne megoldani ac- belül...
http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/cant-join-my-own-multiplayer-server.18800/
NAT loopback-et kell csinálnod a saját gépedre, van hozzá egy kis microsoftos progi, linkelem ha megtalálom.Meg is van:
install the "Microsoft loopback adapter" (http://4sysops.com/archives/how-to-install-loopback-adapter-in-windows-8/), this will create a new virtual network interface
assign your external public ip address (http://www.whatismyip.com/) to this new interface (Click the right mouse button on the adapter in "Network and Sharing Center", choose "Properties" and go to the entry "Internet Protocol Version 4 (TCP/IPv4), click "Properties") -
-
proof88
addikt
-
Gadfly
tag
válasz
kokoaliga #3450 üzenetére
Közben jól tudtam, hogy van nekem egy ilyen felhasználó regem is.
Nos, a lányokat nem tudjuk garantálni, csak a fénykép erejéig volt szerződésük.
Ami a kiírásba még nem lett közölve az a napszak, ami most 14:30-ra lett állítva, mert ahogy láttam a tegnapi 17:00 órás "szembesütés" nem mindenkinek jött be.
-
válasz
kokoaliga #3310 üzenetére
Pedig elég egyszerű. A fizetős Dream Pack DLC-ért (ami nem része az alapjátéknak) mindenki fizetni fog, de az elején olcsóbb lesz. Az alapjátékért senkinek nem kell még 1x pénzt kiadni, aki early access alatt megvette olcsóbban, mint amennyibe a végleges kerülni fog.
-
AMD_ok
őstag
válasz
kokoaliga #2921 üzenetére
Nekem meg megoldotta a regebben leirt problemamat, miszerint latszolag kilepve a jatekbol megse lepett ki, es nem tudtam ujrainditani. Ezt most az update megoldotta.
Viszont kiprobaltam egy versenyt AI-al....hat valami tragedia, ahogy ezek mozognak
Rettenetes rosszul helyezkednek, kiloknek tovabbra is minden tovabbi nelkul, viszont ha 50 el elottuk kolbaszolok, nem eloznek meg
Megforgatni oket lehetetlen, en viszont a legkisebb pocctol is repulok...tudom, hogy alapvetoen online ligazasra keszul, es marhara tetszik es szeretem is a jatekot, de hogy az esetleges karrier modba ki fog belekezdeni, azt nem tudom, de mar elore sajnalom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Proxmox VE
- SoundBlaster X-Fi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest