- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
neilszab #5022 üzenetére
AC-re vonatkozólag a Setup-ok voltak. Köszönöm a segítséget!
Olyan jó látni ezt a szervert amit Gadfly kolléga linkelt, jó lenne menni
Lenne még egy kérdés. Lehet valahonnan olcsóbban szerezni AC-t? Mert a Steames ár az € miatt elég húzós. Ha nem akkor kicsit még várok vele.
-
dino_m
senior tag
válasz
neilszab #4695 üzenetére
Hidd el, én szívesen elfelejtkeznék róla! Nem azért vettem meg, hogy fikázzam, de ha egyszer állandóan belefut az ember a "kis" idegesítő "hiányokba", akkor elég nehézkes a feledés.
És most légyszi ne gyere azzal, hogy mindent le lehet tölteni valamilyen app formájában, mert legtöbbször éppen a himi-humi appok okozzák a problémákat. Szóval én igazán örülök neki, hogy folyamatosan fejlesztve van a motor és miegyéb, de az alaprendszer lenne már végre kész, ha az megvan, akkor lehet mókolgatni és finomítgatni, meg amit akarnak Kunosék. Az meg tényleg egyedi hozzáállás kérdése, hogy ki, mit szeretne a pénzéért látni egy játékban. -
neilszab
őstag
válasz
neilszab #4562 üzenetére
Vasárnap este GT3 - Nürburgring futam!
A részvétel nyílt, a versenykiírásból letölthető Michelisz Norbi és Tóth Gábor setup-ja, melyekkel WR időt futottak:
Versenykiírás + setup: AC GT3 - Nürburgring
-
neilszab
őstag
válasz
neilszab #4438 üzenetére
Csütörtökön és vasárnap kerül megrendezésre a GT3 Tesztkupa 3. fordulója a Nürburgring-en!
A futamra való felkészülés során Michelisz Norbi idejét megelőzve Tóth Gábor két autóval is WR időt futott és megosztotta a setup -ját is az oldalon!
Aktuális köridők: AC GT3 PrekvalifikációA futamok csütörtök és vasárnap este 20:30-kor indulnak, a részvétel nyílt, viszont előzetes nevezés szükséges. A futamokhoz és a bajnoksághoz még mindig megéri csatlakozni, hiszen a 6 futamból a 4 legjobb eredmény számít bele a végértékelésbe, így még mindenkinek lehet esélye a végső győzelemre és az izgalmas fődíj elnyerésére! A magas résztvevőszámnak köszönhetően pedig mindenki találhat magához méltó ellenfelet, garantáltan senki sem fog unatkozni a futamokon!
Versenykiírás + setup: AC GT3 Tesztkupa - Nürburgring
További GT3 futamok: Assetto Corsa GT3 Tesztkupa -
JoinR
őstag
válasz
neilszab #4428 üzenetére
Közvetlen kormány mögött a monitor? Áá ennél még lehet közelebb hozni...nálam így volt a 3 monitor idején (meg most ideiglenes 1 monitornál)
Minél közelebb lenni jó, de legjobb benne lenni (rift)persze amekkora mérettel te nyomod, ott már ennyi nem sokat oszt, nálam a 22"-on számított
-
Joshi
titán
válasz
neilszab #4426 üzenetére
Te tényleg nem érted hogy én miről beszélek.
Nézd meg a három felbontáson a jobb alsó sarokban lévő fordulatszám mérő widget N betűjének méretét és hasonlítsd össze a mellette lévő cockpit valamilyen kijelzőjével. Az FHD-én nagyobb az N betű, a 2k-án szinte már kisebb a 4k-án meg már csak a fele. Ha FHD-én játszok akkor teljesen jól látható minden inormáció, de 4k-án már nehezen kivehető. Na most már érted?
A DPi nem tudom hogy jön ide, én eddig 50"-os Full HD TV-én játszottam monitor soha nem játszott. Az 50"-os Full HD DPI-hez képest a 49" 4k szerintem óriási előrelépés már ne is haragudj. Na mind1 én már nem magyarázkodom ha érteni akarod akkor érted.ui.: minden felbontáson ugyan azt a képet látom ha a cockpitről van szó, egyedül a widgetek mérete csökken és ez a probléma. Még egyszer hangsúlyozom hogy nem a 4k volt a hangsúly hanem a widgetek mérete.
-
Joshi
titán
válasz
neilszab #4424 üzenetére
Ne hülyéskedj már, a widgeteknek pont az a lényege hogy jól látható legyen és a képekből is egyértelműen átjön hogy a widgeteknek fix pixelméretük van. Hogy most pontosan mennyi azt nem tudom de az arányokból még ez is kiszámítható lenne. Komolyan mondom hogy nem tudom miről beszélsz.
A 4K létjogosultsága szerintem nem kérdéses, több barátomat ismerősömet leültettem a TV elé ~3m-re és simán megmondták hogy 4k anyag megy vagy sem. Ha van lehetőséged akkor nézd meg az alábbi videót egy 4k TV-én akár 3m távolságból is, ha nem veszed észre a különbséget akkor veled van valami baj.HD-Club 4K Chimei-Inn 60MBit 2160p AAC2.0
-
Joshi
titán
válasz
neilszab #4412 üzenetére
Azt látom hogy nem érted de magyarázkodás helyett linkelek 3 felbontást és így talán át megy a mondanivalóm.
A fordulatszámmérőt, renderstat stb nevezzük widgeteknek v Bar-nak. A widgetek mérete fix tehát nem nő a képernyő felbontásával ami elég gáz.
Remélem így már érthető.
-
Jack@l
veterán
válasz
neilszab #4388 üzenetére
Fullhd-vel 0 vagy 2x-es élsimítással nagyon recés a 40 colos fullhd tv kb 2-2,5 méteről, tuti a következő félévben én is beüzemelek egy UHD-st. (ha kapok hozzá értelmes áron kártyát is)
@Joshi: Köszi a mérést, így már nem aggódok, hogy el fogja-e vinni egy jobb következő generációs kártya a tévét
-
-
válasz
neilszab #4155 üzenetére
Próbálta már valaki, itthoni alien mindkettőt? Mert szerintem az F40 lényegesen jobb (fun race-re ez mindegy, nem azért mondom), legalábbis ha én vezetem őket, másodperces különbségek vannak - és igen, feltekerem a turbót.
De ez nem mérvadó, nemzetközi listákon meg még nem láttam komolyan vehető pofákat időt menni a Ruffal. -
Tottu
senior tag
-
neilszab
őstag
válasz
neilszab #3990 üzenetére
Igen nagy érdeklődés övezte az első GT3-as bajnoki futamot, a prekvalifikáció során több mint 100-an futottak mért kört és 40-en adtak le nevezést a csütörtök esti futamra!
A futam egyelőre még nem hivatalos végeredményét a fenti képen nézhetitek meg, a futam replay pedig a következő helyről tölthető le:
AC GT3 Tesztkupa - ReplayekNe feledjétek, vasárnap este is lesz futam, ahol várhatóan már 3 db szervert kell majd indítanunk, az induláshoz nevezés szükséges, ne maradjatok le!
Infók itt: AC GT3 Tesztkupa - Spa -
neilszab
őstag
válasz
neilszab #3949 üzenetére
Már javában tart a felkészülés az e héten induló AC GT3 Tesztkupára, eddig több mint 70-en futottak mért kört a prekvalifikáción, szóval biztosan szoros és kemény küzdelemben lesz része az indulóknak és attól sem kell senkinek sem tartania, hogy ne találna magához méltó ellenfelet a versenyen!
Az első futam kiírásában megtalálhatjátok Sinka Dani WR körét a BMW Z4 GT3-mal Spa-ban és a hozzá tartozó setup-ot.... gyertek, ne feledjétek, hogy csütörtök és vasárnap este is lesz futam!
-
Steady74
addikt
válasz
neilszab #3949 üzenetére
Lehet hulye kerdes: a quali es a versenyyrajt kozott mennyi ido szokott lenni, mire kell figyelni, mit lehet allitani? Azert kerdezem mert hermanyi baratommal mikor privat szeron voltunk, a quali utan azonnal a futam jott meg a benya mennyiseget sem tudtam allitani...
-
neilszab
őstag
válasz
neilszab #3931 üzenetére
Na, szépen meg is telt a szerver, érdemes lesz majd vasárnap este is jönni versenyezni!
Jövő héten meg abban bízom, hogy 2 teli szerverrel fog majd elrajtolni az AC GT3 Tesztkupa! -
neilszab
őstag
válasz
neilszab #3814 üzenetére
Csütörtök és vasárnap esti FunRace: Ford Sierra Cosworth RS500!!
Mindkét este 20:30-kor kezdünk, a szerver infókat itt találjátok:
AC FunRace - Ford Sierra CosworthA részvétel nyílt, mindenkit szeretettel várunk aki a fairplay jegyében közlekedik a pályán!
-
neilszab
őstag
válasz
neilszab #3832 üzenetére
Figyelem, sajnos akadozik a GTR-Masters oldal elérése, ezért ha a probléma nem oldódik meg estig, akkor alternatív módon fogjuk megrendezni a ma esti Assetto Corsa - Corvette C6.R fun futamot!
Kérjük mindenki próbálja meg többször frissíteni az oldalt és leadni a nevezését ma este 20:30 és 21:00 között, ha úgy látjuk, hogy ez nem működőképes, akkor a pontos részleteket a Facebook oldalunkon fogjuk kihirdetni 21:00 után.
A versenyt mindenképpen megtartjuk!
-
neilszab
őstag
válasz
neilszab #3814 üzenetére
Figyelem, frissült a Chevrolet Corvette C6.R mod, vasárnap este 20:30-kor már az új verziót hajtjuk meg a nyílt FunRace-en!
Bővebb infók és letöltés itt: AC FunRace - Corvette C6.R mod!
-
neilszab
őstag
válasz
neilszab #3801 üzenetére
Csütörtök és vasárnap esti FunRace: Corvette C6.R & Mugello!!
Hamarosan kezdetét veszi a 2. Assetto Corsa Tesztkupa a GT gépekkel, és az erre való felkészülés jegyében ezen a héten Chevrolet Corvette C6.R-t fogjuk meghajtani!
A futamon kipróbáljuk a boxkiállást, illetve a táv is kicsit hosszabb lesz a megszokottnál, ma és vasárnap este is 20:30-kor kezdünk, a szerver infókat itt találjátok: AC FunRace - Corvette C6.R mod
A részvétel nyílt, mindenkit szeretettel várunk aki a fairplay jegyében közlekedik a pályán!
-
neilszab
őstag
válasz
neilszab #3787 üzenetére
Ma esti FunRace: Lotus Evora GTC & Imola!!
Hamarosan kezdetét veszi a 2. Assetto Corsa Tesztkupa a GT gépekkel, és az erre való felkészülés jegyében ezen a héten Lotus Evora GTC-t fogjuk meghajtani!
A futamon kipróbáljuk a boxkiállást, illetve a táv is kicsit hosszabb lesz a megszokottnál, ma és vasárnap este is 20:30-kor kezdünk, a szerver infókat itt találjátok:
Eddig közel 40-en futottak előzetes köridőt, tehát biztosan mindenki talál magának majd hozzá illő ellenfelet, a részvétel nyílt, mindenkit szeretettel várunk aki a fairplay jegyében közlekedik a pályán!
-
Vasoli
csendes tag
válasz
neilszab #3793 üzenetére
A kormány természetesen mindig működött. Az ffb is, de pl. Iracing-nél teljesen össze vissza, heteken át küzdöttem vele, hogy jó legyen, de nem sikerült. NFS Shift (tudom, hogy nem szimulátor), ott pedig a középre húzás nem működött. Rfactorral jó volt. Megveszem és meglássuk. Azért köszönöm a gyors választ
-
neilszab
őstag
válasz
neilszab #3543 üzenetére
Szavazás a következő nyílt bajnokságban használt autóktól!
A ma esti Spa-ban rendezett futammal véget és az első Assetto Corsa Tesztkupa, mely az összesen több mint 70 résztvevőjével igen népszerűnek bizonyult.
A következő nyílt bajnokság szervezése már megkezdődött, azt a fontos döntést viszont, hogy milyen autókkal keressük is egymást, azt szeretnénk ezúttal is Rátok bízni, a következő szavazáson tehetitek le a voksaitokat a kedvenc autóitokra:
AC Tesztkupa #2 - AutóválasztásIlletve ma este 21:00-kor is várunk mindenkit a rajtrácson Spa-ban:
AC Tesztkupa - Spa-Francorchamps -
neilszab
őstag
válasz
neilszab #3536 üzenetére
Gyertek, ma és vasárnap este 21:00-kor Spa!
A részvétel nyílt, infók itt: AC Tesztkupa - Spa-Francorchamps
-
-
neilszab
őstag
válasz
neilszab #3150 üzenetére
Folytatódik az Assetto Corsa Tesztkupa, most vasárnap este Monza-ba látogat el a mezőny!
Mivel a 6 futamból a 4 legjobb eredmény számít bele a végértékelésbe, így még minden új csatlakozónak van esélye a végső győzelemre és az izgalmas fődíj elnyerésére!
A részvétel NYÍLT a bajokságnak nyertese és két további szerencsés résztvevő kipróbálhatják a SimHouse high-tech motion cockpit-jét az Oculus Rift DK2-vel!
A prekvalifikáció és a gyakorló szerver már megy, eddig közel 50-en futottak köridőt, így fel kell kötni a gatyót, ha be akartok kerülni a legjobbak közé!
AC Tesztkupa - 3. forduló - Monza:
2014.10.05 (vasárnap) - 21:00: BMW M3 E30 Gr. ARészletes infók: Assetto Corsa Tesztkupa
Prekvalifikáció: http://www.gtr-masters.hu/eventA fődíj:
Jövő héten Imola-ban folytatjuk, gyertek!
-
neilszab
őstag
válasz
neilszab #3109 üzenetére
Folytatódik az Assetto Corsa Tesztkupa, e héten is lesznek csütörtökön és vasárnap bajnoki futamok!
A részvétel NYÍLT, a csütörtöki és vasárnapi futamok külön kerülnek pontozásra, a 6 fordulós kupán a 4 legjobb egyéni eredmény számít bele a végértékelésbe! Ne feledjétek a bajokságnak komoly FŐDÍJA is van, a szerencsés nyertesek kipróbálhatják a SimHouse high-tech motion cockpit-jét az Oculus Rift DK2-vel!
A prekvalifikáció és a gyakorló szerver már megy, eddig közel 40-en futottak köridőt, így fel kell kötni a gatyót, ha be akartok kerülni a legjobbak közé!
AC Tesztkupa - 2. forduló - Nürburgring GP:
2014.09.25 (csütörtök) - 21:00: BMW M3 E30 Gr. A
2014.09.28 (vasárnap) - 21:00: BMW M3 E30 Gr. ARészletes infók: Assetto Corsa Tesztkupa
Prekvalifikáció: http://www.gtr-masters.hu/event -
neilszab
őstag
válasz
neilszab #3098 üzenetére
Assetto Corsa Tesztkupa - Vasárnapi futam!
Tegnapelőtt lezajlott a tesztkupa első futama, de mint tudjátok a csütörtöki és vasárnapi versenynapok egymástól függetlenül kerülnek pontozásra, így még senki nem maradt le semmiről!
A részvétel NYÍLT, mindenkit szeretettel várunk a holnapi futamon:
2014.09.21 (vasárnap) 21:00: Mugello - BMW M3 E30 Group AA csütörtöki futamon igen népes 35 fős mezőny vett részt, viszont a prekvalifikáción eddig több mint 70-en futottak mért kört, így vasárnap még népesebb mezőnyre számítunk! Érdemes lesz gyakorolni, ha be akartok jutni a legjobb közé!
-
zeee
senior tag
-
barcalaci84
őstag
-
neilszab
őstag
válasz
neilszab #1532 üzenetére
Mit szólnátok ma egy komolyabb futamhoz a P4/5-tel Imola-ban, még a meccs előtt, mondjuk este 7-től?
-
neilszab
őstag
válasz
neilszab #1409 üzenetére
Ma este közkívánatra: Ferrari 599XX - Monza!
A buli 20:00-tól indul és az új prekval rendeszünknek köszönhetően a futamok minden órában pontosan egészkor és félkor indulnak, valamint booking-ra sincs többé szükség!
További infók itt, gyertek!
GTR-Masters.hu - AC nyílt szerver -
neilszab
őstag
válasz
neilszab #1385 üzenetére
Érkezett kérés, hogy mi legyen ma este a program, így az fogjuk nyomni:
BMW M3 E92 S1!A buli 20:00-tól indul és az új prekval rendeszünknek köszönhetően a futamok minden órában pontosan egészkor és félkor indulnak, valamint booking-ra sincs többé szükség!
További infók itt, gyertek!
GTR-Masters.hu - AC nyílt szerver -
akela91
addikt
válasz
neilszab #1330 üzenetére
Szia. Nagy kérés lenne, ha az egyik szerótok (általában legtöbb tök üres), GT-s lenne? (BMW, Mclaren) vagy egy Exos 125 ösnek is tudnék örülni...
Mugello/Imola/NurburgRing pályákon pl.
Szerintem sokan járnának oda, ha nyitott lenne(most is az tudom 1 kivételével), nagyon keresik az emberek ezeket a szervereket. -
neilszab
őstag
válasz
neilszab #1304 üzenetére
Ma este is lesznek Assetto Corsa Fun futamok, ezúttal a Ferrari 458 Italia és a McLaren MP4 főszereplésével!
Gyertek, 21:05-ig van az első booking, utána 20-30 percenkét újabb menet, infók itt: GTR-Masters - Nyílt AC szerver!
Hétvégén pedig egy komoly futamot is rendezünk, GT3-as gépekkel, rendes versenytávon, előzetes nevezéssel, prekvalifikációval és komoly ellenfelekkel, részletek itt: link
-
neilszab
őstag
válasz
neilszab #1302 üzenetére
Ma este is lesznek Assetto Corsa Fun futamok, ezúttal a KTM X-Bow-val!
Gyertek, 20:05-ig van az első booking, utána 20-30 percenkét újabb menet, infók itt: GTR-Masters - Nyílt AC szerver!
-
neilszab
őstag
válasz
neilszab #1301 üzenetére
Ma este is lesz közös móka, 20:00-tól 20:05-ig booking, aztán 20-30 percenként futam!
Ma esti menü: Lotus Exige 240R (katt
)
-
neilszab
őstag
válasz
neilszab #1267 üzenetére
Na, most látom a linkelést sikerült elrontanom, így a helyes: link
Igen, az alfa stádium még erősen érezhető, viszont van jó hír is, nem esett össze, bírta a 20-25 autót, és az FPS is vállalható marad.
Szervereink egész nap futnak, az elérhetőségük itt található, bár a buta booking rendszer miatt kicsit körülményesebb összeverődni.
-
Joshi
titán
válasz
neilszab #1171 üzenetére
Az 1.0-ás alapjáték tartalmát ismerjük én inkább a kiegészítőkre azon belül is a fizetős és így remélhetőleg minőségi tartalmakra gondoltam.
(#1170) b-type: nem fogok egy olyan pályán naphosszat gyakorolni ami nem tetszik, Imola az rendben van és Monza is de nekem vannak más kedvenc pályáim is amin szívesen mennék. Na mind1 meglátjuk mit hoz a jövő.
-
válasz
neilszab #1167 üzenetére
Pl. SLS AMG / GT3 (de ha jól tudom ez free addon 1.0 után?), Corvette C7 / C7.R (ez is?), 458 Italia GT2...
Meg a szutykos
supercarok, a P1 és a LaFerrari, ami engem mondjuk nem mozgat meg túlságosan. Meg a nem rég bejelentett RUF, de azzal gondolom még ugyanúgy sehol nem tartanak, mint a Corvette-tel.
A Lotus tizenkettő egy tucat gépeiből tényleg kicsit túl sok van (még ha ez a kijelentés ebben a formában nyilván hülyeség), de hát tudtuk előre, hogy így lesz.
Mondjuk egy klasszikus Esprit V8-nak aztért tudnék örülni. -
KaraDani
addikt
válasz
neilszab #1160 üzenetére
Jó kis írás lett
Csak a vége lett furcsa nekem, az iRacinges rész. Szerintem létszámban simá felül fogja múlni, de ez inkább az eltérő üzleti modellnek lesz betudható, iRacing árban bárminek a sokszorosa. Azt, hogy melyik lesz jobb meglepődnék ha el lehetne ilyesmi alapján dönteni. Fizikára általában AC tetszik pl jobban, de azt a rendszert mint iRacing nem hiszem, hogy hozni fogja. Azt az élményt, hogy vasárnap csak úgy nevezek egy futamra majd egy 50 fő körüli multiclass mezőnyben versenyezhetek úgy hogy a versenyzés korrektebb mint általában a magyar ligákban nem hiszem hogy tudni fogja, ez az iRacing specialitása szerintem. AC-ból viszont simán kinézem, hogy ligzáni népszerűbb és jobb lesz. Nekem egymás kiegészítőinek tűnnek inkább kicsit mint versenytársainak. AC-val majd jókat versenyezhetek a barátokkal ligában, mert kb. mindenki megengedheti magának, hogy megvegye, iRacing meg inkább a szabadon akármikor versenyezhetek egy jót funkciót tölti be. Legalábiis én így látom őket. -
válasz
neilszab #1016 üzenetére
Na ja, csak az eredeti tervek szerint már másfél éve kint volna a játék (ugyebár '12 december volt a megjelenési dátum, azért az má' cseppet elmúlt). Biztos csak az én türelmem véges, de másfél év után rF2-t is lezúztam, mert egyszerűen a mai napig nincs kész... majd ránézek két év múlva, hátha addigra pl. tesznek bele váltó- és futóműmodellt a gumi mellé.
Jó volna, ha AC-vel nem így lenne. Ígéretet már kaptam eleget a játékfejlesztőktől, szóval ha március végén lesz multi (nem valami tingli-tangli szarság, hanem kész, értelmes, használható), én azon eléggé meg fogok lepődni, de persze nagyon örülni is fogok neki. -
Met
nagyúr
válasz
neilszab #994 üzenetére
Igen, láttam az akciót azért is érdeklődöm
A majdani multi miatt venném meg, mert AI ellen nem nagyon szeretek menni. iR-ben is az tetszik (vagy az miatt játszom) hogy multiba lehet menni viszont az annyira nem jó hogy az alapcsomagon meg kell venni egy csomó mindent hogy játszhass más pályákon, más autókkal
-
törölt tag
válasz
neilszab #878 üzenetére
Ez mondjuk nálam nem vitatéma, szvsz az rF alappályákkal és modellel...tehát amit a fejlesztők kiadtak bőven meg volt fizetve. Oké..lenyeltem, mert nem játéknak készült..ők a motor eladásából éltek meg.
A modderek munkájából lett az ami (jó is rossz is)
De itt már nem eszem meg.
Az AC üzleti modellje rendben van, sikeresnek is mondható.
Mindig annyit fizetek amennyi szerintem rendben van, ha drágább, nem veszem meg...ha ez teszem azt a kenyér, akkor vagy munkahelyet, vagy országot..esetleg mindkettőt váltok -
KaraDani
addikt
válasz
neilszab #876 üzenetére
Az üzleti modell szerintem is tök korrekt, azzal semmi gond. A nincs gép ami kihajtja viszont olyannyira fenttál, hogy egy i7 és 7950 párossal, 3xfullhd-ban játszhatatlan. Míg emelett iRacing, AC vígan futnak, nagyon jó fps számokkal medium környéki grafikán, úgy hogy mind a kettő szebb ráadásul. Amíg ezzel nem kezdenek valamit engem nem érdekelnek az tuti. Azért az, hogy ocsmány lebutított grafikán se fut el vicc.
A megveszem egy dobozban és használom rákötlés nélkül meg csak akkor működik ha azt a dobozt milliós példányszámban tudod eladni, azt meg hardcore szim esetében várhatjuk, szóval maximálisan egyetértek veled.
-
törölt tag
válasz
neilszab #876 üzenetére
..3 szimest tudok akik nem újították meg +1 évre az online licence-t az rF2-re én leszek a 4.
Egyrészt mert megvettem az első részt, és most megvettem a 2. részt is. Majd ha versenyezni akartam tört exe-s verzióval kellett versenyeznem, majd később a -lite- verzióval...ami teljes értékű játék volt.
Ez utóbbival már nem volt bajom, csak most, a későbbi vásárlás kapcsán már ez is érv lett.
Másrészt nem támogatok semmilyen 'bérléses' játékot, mert ilyen ez az én felfogásom.Tehát én sem fogom frissíteni még egy évre, hanem online használom és várok. Ezért a tartalomért fizettem annyit amennyit más játékokért is, nem fizetek többet.
-
válasz
neilszab #641 üzenetére
Köszönöm!
Csak most visszaolvasva látom, hogy Te is válaszoltál, ez tegnap vhogy kimaradt..
Most már kíváncsi vagyok, hogy milyen lehet egy 100fps pluszos játék, hamarosan kipróbálom. Egyébként konzolon is vannak ám nagyon nagy online versenyek, bár eddig még csak kontrollerrel toltam. Félek is egy kicsit a kormánytól, mert állítólag eleinte minimum 1mp visszaesést jelent körönként. -
negro
őstag
válasz
neilszab #552 üzenetére
Igen sajnos van nehany jelenet ami meg-meg akad de nem tudom miert. Az eredeti videoknal semmi gond nem volt majd miutan osszevagtam oket annak ellenere, hogy 30fps-el vettem fel (nem 23,9xx) es felment tube-ra nem tisztan folyamatos. A zenet meg tube-al adtam hozza, hogy ne karogjon Cr miatt de ott meg sajnos nem tudok semmit keverni csak azt mikor induljon el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest