- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Fotók, videók mobillal
- Légies iPhone halvány színei
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
Itt két verziót is találsz, de nem olyan nagy szám.
-
DigitXT
félisten
Én úgy vettem észre, ha hamar visszavágod a fokozatot, az csúnyán odaránt...
Persze egyelőre (?) rohadt lassú vagyok: full alap autóval 2:08 körül forgolódom.
Viszont ehhez a tempóhoz nem kell rövid féktáv, viszonylag kényelmes.
(Nem ártana megismernem a pályát, meg rájönni a viszonyítási pontokra, LOL.)Szerk: mármint alap setup, de amúgy Group A. Egyelőre nem a seten múlik.
-
-
törölt tag
csinálj szvsz egy videót 3 körödről Imola-n, rakd ki a pedálokat, és a végén lapozgasd végig a setup részt. Sztem ezzel lehetne a leggyorsabban segíteni...vagy még azzal hogy feljössz este egy szerverre, és megnézzük hogyan néz ki ez a dolog (belépünk a te nézetedbe amikor vezetsz).
Amiket mondtak az mind jó, de jó lenne látni a pedálokat és a köröket. -
neilszab
őstag
M30-as BMW-ből két fajta van, egy utcai és egy verseny (Group A) és ezen beül is van egy STD és egy DTM verzió, a GTR-Masters AC Tesztkupa a STD verziót használja, ehhez is van feltöltve a szóban forgó setup.
Első körben azt kéne tisztázni, hogy valóban a féktől tör ki-e hátulja, vagy azért, mert túl agresszívan váltasz vissza és megfogja a hátsó tengelyt a motorfék. Szóval javaslom próbálj ki pár féktávot leváltás nélkül.
Ha így is keresztbe áll, akkor a legkézenfekvőbb addig állítani előre a fékerő elosztást, míg meg nem szűnik a probléma és már inkább az elsők kezdenek el blokkolni. Persze ez így nem feltétlenül előnyös, de legalább nem pördülsz ki. Ha ez sem segít, akkor vmi nagyon nagy gubanc van nálad vagy szoftver, vagy hardver oldalon.. illetve azt azért feltételezem, hogy nem 240 fokos kormányelfordulással vezetsz, amitől szintén baromi ideges lehet az autó, ahogy az Tirexi is beszopta anno..
Ahhoz, hogy hátrébb tudd tolni a fékerőt, ahhoz növelni kell az első rugók keménységét, és/vagy növelni a diffizárat és/vagy féktávokon is játszani kicsit a gázzal, hogy stabilizáld a hátsó tengelyt.
Vasárnap este 21:00-kor Imolában lesz futam, a részvétel NYÍLT, részletek a fenti linken, ha
újra elérhető lesz a honlap, most épp úgy látom éppen vmi karbantartás van... -
Most nincs előttem az autó (hogy milyen beállítási lehetőségei vannak), meg nem is mentem sokat vele, de nem lehet, hogy túl puha a futómű és amiatt túl sok súly/túl gyorsan helyeződik át fékezéskor előre? Ez okozhat olyat, amit írsz. Rugókkal és lengéscsillapítókkal lehet ilyenkor játszani egy sort, hogy jobb legyen. Az alap setupnál én ilyet nem tapasztaltam, igaz elég ritkán taposom a féket tövig (lehet ezért is vagyok lassú a kocsival
).
-
-
neilszab
őstag
Nem nagyon kell semmit sem állítani a dolgokon, nyilván az irányítást meg a grafikát be kel lőnöd magadra, de kb ennyi. Setup meg van fent a futamok topikjában...
Itt minden infót megtalálsz: Assetto Corsa Tesztkupa - Imola
Követve a leírást és a linkeket miden infóra fény derül, elég szájbarágósan le van írva...
-
tikshow
addikt
Elég széles a támogatott kontrollerek köre a játékban. Billentyűzet, gamepad, kormány. Én anno egy ilyen kormánnyal kezdtem Live For Speedezni. Kezdésnek tök jó volt. Ha megveszed akkor se közvetlenül steam-en, aprón van 5.500-ért, javaslom azt vedd, én is onnan szereztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dobozos Új gamer MSI Katana 15 /i7-12650H/16GB/1TB SSD/RTX 4070 8GB GB/144Hz/Gari
- Huawei Watch Fit 4 Pro 3 év garancia, Huawe Freebuds 2
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- Dell Precision 7670 FHD+ i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1T G4 / Quadro RTX A4500 16GB / HU vb Pro tervező
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest