- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD_ok
őstag
válasz
Solesz84 #4063 üzenetére
A fenti Uraknak: nalam is megvolt kb fel evig ez a hiba. Jatek ujrarakas sem segitett. Nemreg vettem masik ssd-t, ezert win reinstall volt, az oldotta meg ezt a problemamat. Tehat valoszinuleg a Win-be ir be valamit, amitol ezt csinalja, maskepp en nem tudtam ezt a problemat kiszedni belole.
-
wolf033
senior tag
-
szacsee
nagyúr
válasz
Solesz84 #3501 üzenetére
Köszönjük Emese!
Jó emberbe álltál bele, szerintem csak tanácsot adott, hogy tudjon választani.
Ha megvan a válasza, hogy mennyire akar elmerülni kapott volna segítséget.
Minden sim kicsit másképp setupolható. Függ a gumimodell pontosságától, a felfüggesztés leszimulálásának pontosságától és egyéb a játék motor sajátosságából adódó dologtól is.
Aki setupolni szeretne az is választhat, vagy túr a neten, vagy elolvas pár guide-t és nekilát.
A túrós módszer előnye, hogy nem kell pepecselni, de ha pl egy vasárnapi sofőr belefut egy alien setupba, akkor jó eséllyel többet lesz a kavicságyon.
Weber Gabi setup guide leírása, illetve pár találat a neten, amit belinkeltünk volna amúgy is.
Anélkül, viszont hogy tudnánk mit szeretne a fórumozó, nem lehet eligazítást adni.
Ezért írta le Szabi az opciókat.
Ennyi!
Amúgy Peace! -
bucketb0b
őstag
válasz
Solesz84 #3490 üzenetére
Szevasztok, egy kis útbaigazítást szeretnék kérni a játékról remélem nem nagy kérés
Szóval kezdő lennék, de esélyt látok rá, hogy játszanék ezzel a játékkal azért elég sokat.
Mennyire szimulátoros a játék? Mennyire számít a "puha" vezetési stílus, adott esetben pl. nem tőgázos kigyorsítás gumikímélés szempontból vagy esetleg milyen segítségek érhetőek el egy kezdő számára, gondolok itt ABS-re Traction Controll-ra, ne adj Isten egy útvonalvezetés. Gondolom bill kilőve így marad a kormány. Egy Logitech Force Feedback kormányom van, mennyire felhasználó barát pl. a játék, hogy megtaláljam az ideális kormány beállítást a "tökéletes" vezetés élményhez vagy mennyire kell megszenvedni ezen "érzés" beállításához. Illetve mennyire időigényes a játék. Itt arra gondolok elsősorban, hogy mennyire setup függő a játék, tehát pl. adott esetben 1 értéket arrébb tolok akkor már komoly javulás érhető el köridőben, egy kicsit nehezebb rájönni a jó setupra ami ezáltal időigényes. (még a játék betanulásával el is vagyok és magával a "játszással" is, de ez a 2-3 napon át keresem a jó setupot dolog sajnos nem köt le és erre már időm sem lenne)
Vagy pedig azért a nem vészes kategóriában van a setupolás. Mennyire ajánlanátok ezt a játékot egy kezdő számára. Belevesznék szerinted a szimulátor tengerében vagy pedig azért felhasználó barátként van tálalva?
A segítséget előre is köszönöm!A legfontosabbat el is felejtettem
Van az alap játék, ehhez a Steam automatan tölt le frissítéseket autókról, pályákról stb. vagy pedig különböző oldalakról lehet ezeket a plusz tartalmakat elérni? (Természetesen ingyenesen)
-
-
válasz
Solesz84 #3418 üzenetére
Te láttad már a napot valaha?
Emberek, azért ne essünk már abba a hibába, hogy ami nem tetszik, az automatikusan nem valószerűnek van nyilvánítva.
Mondhatnám hazafelé a szemben lenyugvó napnak, hogy túlzás, de hát bakker, tényleg semmit nem lehet látni olyankor szemüveg nélkül. -
DigitXT
félisten
válasz
Solesz84 #3326 üzenetére
Mi volt a baja DFGT-vel? Nekem elsőre csak az, hogy kvázi szét akarta verni az asztalt a rázóköveken, de aztán levettem az(okat) az effektet(eket), úgy már használható. Pedálnak mondjuk én egy Clubsportot használok, a DFGT pedálját csak kipróbáltam, hogy működik (most vettem a cuccot használtan), aztán tettem is félre.
Egyelőre még csak ismerkedem a játékkal, elég rég szimeztem... Szerintem nem könnyű, bár lehet, hogy nem kellett volna az ismerkedési szakaszban az összes segítséget kikapcsolni, nem tudom.
Ahogy korábban fejtegetik, vannak stabilitási gondok féktávon, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Filmvilág
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ZIDOO médialejátszók
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest