- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 4G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Solesz84
aktív tag
En sem neztem a felbontast de az ujratelepites megoldotta mostmar elindul 😊 A turbot pedig azert nem hallottam mivel 2.0 hangfallal jatszottam,de ha 5.1 vagy fulessel jatszom akkor mar hallani igaz szolhatna jobban is az a turbo 😕
-
Solesz84
aktív tag
Sziasztok.Nem tudom h nekem van-e gondom a jatekkal de mielott hazamentem szabira jatszottam egy kicsit az uj F1 Ferrarival es jol hallottam a turbo hangjat de most h visszajottem es kiprobaltam mar nem hallom a turbo hangjat.Mas is tapasztalt ilyet?
-
Solesz84
aktív tag
Berendelve a DLC 😊 Én 7 Fontért vettem meg és egyáltalán nem tartom soknak örülök h 1 hét múlva meglesz 😊
-
Solesz84
aktív tag
Akkor az 1.1 frissítés is akkor fog megjelenni?
-
Solesz84
aktív tag
Nekem még az 1.0.4 van fent!Az miért lehet?Azt írja h nincs hozzá frissítés.
-
Solesz84
aktív tag
Sziasztok.azt szeretném kérdezni h más nem tapasztalt olyat h másabb lett a kormánya?nekem pl darabosabban forog a kormány a játékban.Fanatec Forza a kormány lehet h az adta meg magát?mondjuk mintha a venti sem kapcsolna be benne?azt nem tudjátok h lehet bekapcsolni?előre is köszönöm a választ.
-
Solesz84
aktív tag
-
Solesz84
aktív tag
válasz
sultansmith #4060 üzenetére
Más is írta h nála is van.
-
Solesz84
aktív tag
Én is kipróbáltam tegnap igaz nem sokat a versenyzés tényleg jobb lett, de viszont én több extrára számítottam például a hamarosan érkező kocsikra meg egy kis optimalizálásra.Ja és az a hiba még mindig jelen van h ha kilépek utánna nem tudom elindítani hanem feladatkezelővel be kell zárni
De azért jó játék!
Ez már akkor a végleges verzió?
-
Solesz84
aktív tag
Én is 3 monitoron játszom egy R9 290-el kb high grafikán és a post effectek ki vannak kapcsolva olyan 50-60 FPS megvan de az új driverrel még nem néztem.
-
Solesz84
aktív tag
Oké kipróbálom.dehát én nem is torrentezek! 😊
-
Solesz84
aktív tag
Sziasztok.Az miért van ha online játszok akkor az ellenfelek össze-vissza ugrálnak.egyszer itt aztán ott mintha Songokut látnám! 😊
-
Solesz84
aktív tag
Sziasztok.Az lenne a kérdésem h másnál is van olyan probléma h ha kilépek a játékból és utána újra elakarom indítani akkor azt írja h a játék még fut!Tehát ctrl+alt+del-el be kell zárnom a steamet és utána újra elindítani.Egy kicsit zavaró!Van erre megoldás v mindenkinek ilyen?
-
Solesz84
aktív tag
válasz
bucketb0b #3491 üzenetére
Szia.ha szimulátorra vágysz akkor ez a neked való játék minden segítség van benne és oda kell figyelni a vezetésre de én már alapból kikapcsoltam a segítségeket és úgy az igazi főleg ha van egy jó kormányod hozzá.én most cseréltem le a DFGT-t egy fanatecre elite pedállal és a legolcsóbb váltóval ami majd cserélve lesz egy TH8-ra és akkor már tényleg király lesz de sokkal jobb a fanatec a Logitec után.A beállításokban nem tudok segíteni mert én alap setuppal megyek nincs időm tesztelgetni.Ajánlom h vedd meg és próbáld ki biztos nem fogsz csalódni! ☺
-
Solesz84
aktív tag
Sziasztok.Nektek is csak a saját autótok hangját lehet hallani mióta kijött a legújabb frissítés?elég zavaró 😕
-
Solesz84
aktív tag
Nem tudjátok h mikor jön hozzá a többi autó is, és h azok már fizetősek lesznek?
-
Solesz84
aktív tag
Ja majd felrakom én is a szemcsit! ☺persze értem én és nem állok le vitatkozni! ☺ szép napot nektek!
-
Solesz84
aktív tag
Igen láttam már napot de azért élőben lehet látni vmennyit!itt semmit nem lehet látni még az utat sem!akkor gondolom nektek be van kapcsolva ez az effekt és közbe felteszitek a nasszencsit!? 😆
-
Solesz84
aktív tag
Na kipróbáltam ma a játékot a frissítéssel hát...mondjuk egy kicsit többet vártam volna, de persze tetszik jobb lett! ☺ először a nap effektus zavart be az azért túlzás sztem h ha szembe süt akkor semmit nem lehet látni de szerencse h ki lehet kapcsolni! ☺ vajon a többi autó mikor érkezik a nissan és toyota várós !(japan párti vok ☺)?
-
Solesz84
aktív tag
Uhhh az igen alig várom h kipróbáljam az új kormánnyal! ☺
-
Solesz84
aktív tag
Sziasztok.Most rendeltem egy ilyen kormányt [link] remélem jobb lesz vele az Assetto mint a DFGT-mel.Szerintetek?
-
Solesz84
aktív tag
Sziasztok.Leszedtem az RSR appot de ha kirakom a játékba az írja h csatlakoznom kell szerverhez.Ez csak online játék esetén működik Quick race-ben nem?
-
Solesz84
aktív tag
Kipróbáltam én is az updatet, és sokkal jobban lehet irányítani a kocsikat!Nekem bejött!
Csak így tovább!
-
Solesz84
aktív tag
Köszi mindenkinek megtaláltam!
-
Solesz84
aktív tag
Sziasztok.Megvettem a játékot, de nem tudom h lehet elővarázsolni azt h mutassa alul h hanyadik fokozatba vok és hanyadik körben és a km?Tudnátok segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest