- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
jozsi252 #10255 üzenetére
Ezek mindegyike mod lesz, néhány a legismertebbek (ingyenes) modok közül:
Shutoko Revival Project (Tokió C1 körgyűrű)
Union Island
Pacific Coast Highway
LA Canyons
Shutoko-t a Youtube videó leírásában lévő Discord szerverhez csatlakozva tudod letölteni, a másik háromhoz pedig egy ingyenes Racedepartment fiók kell csak. A Shutoko nem csak a legjobb nyílt úthálózatú pálya, de a videó magát a teljes telepítést is bemutatja, így célszerű azzal kezdeni. -
JoinR
őstag
válasz
jozsi252 #1596 üzenetére
Nekem alap 900 fokon van, mivel én nem találok össszefüggést a kettő között
Egyébként a kormány csak addig működik, ameddig az igazi autóban is fordulna - más kérdés, hogy a beta szinten lévő AC nem tudatja, hogy végállásba került a kormány, és tekerheted tovább, közben a virtuális kormány már régen áll
Tehát egy 270 fokban forduló formaautó kormánya nincs felskálázva 900 fokra, ezért nincs értelme változtatni a beállításokon.Ha kanyarbejáraton alulkormányzott, meg lehet próbálni az első tengely kerékösszetartását negatív (szétfelé) irányban változtatni. Egyébként van, aki olyan stílusban vezet, hogy kicsit fékkel kanyarodik; ha ez nálad is fennáll, érdemes a fékerő-elosztást hátrébb állítani, hogy nagyjából egyszerre kezdjen en blokkolni a 4 kerék.
Persze számos lehetőség van még, rugó, csillapítás, ARB.. egy rakás leírás van neten, hogy mi mit csinál (nagyon leegyszerűsítve, ami miatt azért zsákutcába is lehet futni), az aero hatásokat nem is említve.
Amit én írtam, az a legegyszerűbb módja a változtatásnak anélkül, hogy nagyon szétrombolnád az autó default egyensúlyát. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest