- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Magisk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeee
senior tag
Sziasztok!
6 évig szimulátoroztam, most 2 év kihagyás után szeretnék újra szimulátorzni.
Ez a Moza r5 menniyre ajánlott kategória? Többet nem nagyon szánnék rá, és még kell mjad egy coocpit is. -
zeee
senior tag
Multiban hogy tudok bemenni a boxba? Elszámoltam az üzemanyagot, beálltam a boxba a helyemre, s nem történt semmi, nyomkodtam én össze vissza mindent, de csak Esc-el tudtam.
-
zeee
senior tag
Üdv! Használ valaki oculus rift-et? Mennyire pixeles a kép?
-
zeee
senior tag
És ez mi ez a vaku villanás? Mert én sokszor találkoztam már vele.
-
zeee
senior tag
valaki gyakorolt már a main összeállításon? csak kíváncsi vagyok milyen időket kellene futni nagyjából
-
zeee
senior tag
válasz
Vulpolone #2542 üzenetére
akkor lábtól függ hogy kibírja-e
Élveztem nagyon, még mindig csorog rólam a víz
Végülis a telefon csörgött 1x, majd a vége fele a tv akart kikapcsolni. (ha 2 óráig nem nyúlok hozzá kikapcsol, hogy be ne égjen vagy mit tudom én) Kész voltam ahogy mögöttem az ágyra fél kézzel kerestem a távirányítót. De azért itt nagyon sok múlik a rajton. Épp kielemeztem a visszajátszást, Botond! kilöktél
-
zeee
senior tag
hát ez jó volt
Jó lenne tudni, vajon kibirta volna-e a benya. Nem kockáztattam, kiálltam a boxba. Bár elég érdekes volt. beálltam, klikk Esc és egyből folytatás.
-
zeee
senior tag
-
zeee
senior tag
ejjha
szépen belefolytatok
én csak azért hoztam fel ezt, hogy Tök jó hogy itt is mennek a beszélgetések a játékkal kapcsolatban, ill versenyzünk is egymás ellen, s csak jó lenne tudni hogy az itteni nick kihez tartozik a játékban. Szerintem ezzel kapcsolatban nem kell semmi rosszra gondolni. A Masters, vagy Maszim stb meg nem hinném hogy kiadja a neveket adatokat email-t bárkinek is. Szerintem olyan emberek üzemeltetik, akiknek fel sem merül a fejükben ilyesmi, ha pedig pénzre van szükség az üzemeltetésre, az valami tagdíj formájában fog történni, nem pedig az adatok ,,eladásából".
Egyébként szomorú hogy ilyen világban élünk, hogy egyesek problémaként kezelik hogy egy játékban vállalják a saját nevüket, bár nem egy öldöklős vérfröcskölős mindenki meghalós gyilkolós, vagy 70-es szintű varázsló vagyok rpg és elvetted a cuccaimat te sze..ét típusú játék, ezt tegyük hozzá, de meg is lehet érteni hogy még így sem.
Bennem nem ölt túl nagy méreteket az ún összeesküvés elmélet sem. Pont azért nem, mert már évek óta téma az internetes lehallgatás. Szóval szevasz, kár ezen parázni. Olyan világban élünk ahol egy egész ország éves telefonbeszélgetéseihez hozzáférhetnek a hivatalos szervek. Vagy bármi amit leütöttél a billentyűn. Vagy ott a fészbuk. Csak olvasgatni kell utána kicsit. Ha netezel, mindent tudnak rólad, ha kell.És ha ez így van, márpedig így van, akkor most mit paráztok az assetton, vagy ezen a fórumon?! Nekem amúgy édes mindegy, felőlem aztán mehetünk nick néven is, (bár tetszik ill tetszene majd egy bajnokságon a kommentátortól hallani a nevem, mert van feeling-je, s akinek ez nevetséges, az is elfogadható, de attól még ,,nagy gyerekek" vagyunk és játszunk).
Ha meg kilököd véletlen Puffer Józsit és az ,,nyázik" vagy megkeres a facebook-on akkor mi van? Szerintem senki nem fog ki valakit és szándékosan kilöki 10X mire valakinek annyira eldurranjon az agya hogy ilyesmihez folyamodjon. De kétlem hogy valaha is ennyire elfajuljon a dolog.
-
zeee
senior tag
-
zeee
senior tag
válasz
barcalaci84 #2469 üzenetére
átlag 80 körül van. Lehetne több is, de mivel 1 méterre gyalázom a szemem a tv-től, így kell az élsimítás. Viszont a proci hűtő szükséges továbbra is. Jövőhónapban beruházok rá. A kék halál meg már egy ideje nem volt.
basszus!!! Félre olvastam
Azt hittem tőlem kérdezed
-
zeee
senior tag
válasz
barcalaci84 #2461 üzenetére
Igen
-
zeee
senior tag
mikor lesz átállítva a szerver?
-
zeee
senior tag
hát ez jól esett! 3. helyezés, és még a benya is kibírta, de a gumi?!
szaneszét kopott
-
zeee
senior tag
válasz
barcalaci84 #2426 üzenetére
Zoltan Laczko
kár hogy nem tudni amúgy itt kinek a nick-je milyen névhez tartozik. A Tied az megvan az tuti
-
zeee
senior tag
napok óta nézegetem, az én py_log-omban semmi error nincs, 2.11KB. De nem is használok semmit a masters rank és rsr live-on kívül, bár az utóbbi nem tölti fel az időimet úgy látom.
Az aclient viszont 84MB. Ez ennyi? -
zeee
senior tag
a Masters futamon milyen beállítások lesznek este? Úgy értem szerver oldalról lesz állítva gumi, benzin kopás stb.. ?
-
zeee
senior tag
Én nem tapasztaltam semmi hibát szerencsére. hátul....
-
zeee
senior tag
válasz
wolf033 #2258 üzenetére
Hasznos kis írás. Köszi, ill mindenki hozzászólását. Nem vágtam ezt a szitut. Szerintem én voltam a hibás akkor. Amúgy is egy nehéz kanyar monza-n az az első S kanyar, féktáv előtt kellett volna középre mennem jelezve neki hogy ,,ezt ne!" De szerintem itt sokan vannak kezdők, érdemes ezzel foglalkozni, akár így egy link erejéig is. Nagyon sok esetben a pályára visszatérés sem szabályos, vagy a boxból kijövet időmérőn már küzd az ipse, arra nem gondolva hogy a másik gyors körében van, miközben neki az első tökmindegy. Mindenesetre akiknek eddig borsot törtem az orra alá, vagy fogok valami bénázásért, utólag is és előre is elnézést.
-
zeee
senior tag
És mi az a pont, ami a ,,bebújt mellém", amit annak lehet venni? Te mész, kanyar előtt valaki belül mellédfékez, úgy, hogy eleve azon a belső íven abból a kanyarból nem lehet jól kijönni. Vagy még a kanyar előtt belulre mész, mikor látod hogy belül akar megfogni? Akkor meg az a baj hogy zárod a mögötted levő előtt az utat? Biztos van erre valami szabály.
-
zeee
senior tag
Tegnap körökön át toltam egy külföldi sráccal monza-n. Én voltam elől, célegyenes után az első duplakanyarba belül mellém fékezett. Én ahogy kivülről ráfordultam a kanyarra, úgy, hogy rögtöna következő balosra már jobb szélen külső íven legyek, elszántottam. Ezzel kapcsolatba szeretnék kérdezni. Ha valaki be akar furakodni belső íven, akkor milyen szabályok vonatkozak erre? Mondjuk az ő első tengelye azén hátsó tengelyemmel, vagy ha már teljesen mellettem van? Tehát hogy milyen esetben kellett volna külső íven maradnom, ha már bejött mellém. Bántott kissé a dolog, motyogott is valamit, és nem is tudtam eldönteni h ki a hibás.
-
zeee
senior tag
ezt hogy csinálják? 01:33 alá nem tudok menni. Hol van még 6-7 mp a pályán???? Hihetetlen
-
zeee
senior tag
válasz
barcalaci84 #2241 üzenetére
agyrém
már a rajt után nem sokkal kiléptem. szétesett teljesen
-
zeee
senior tag
akkor most hol? A maszimos server üres. A másikra meg bookingolni kell. Az nekem nem mindig jön össze
-
zeee
senior tag
válasz
barcalaci84 #2228 üzenetére
nem tudom h én vagyok béna, de én most is alig találok szervert ahova tudnék csatlakozni. A client oszlopban mindenhol azt látom hogy 20/20, 15/15 stb, rámegyek és üres, senki nincs rajta, lejárt a booking idő, már 20 perce próbálok bejutni valahova, de semmi
-
zeee
senior tag
válasz
barcalaci84 #2222 üzenetére
BMW M3 E30 DTM
98TCircuit of The Americas 12 kör
-
zeee
senior tag
Szép napot! A GTR Masters oldallal mi lett? ill a Maszim oldalon is olvastam egy ilyet...
-
zeee
senior tag
válasz
N€T0X|N #2186 üzenetére
Értem! Hát... Ezeket a dolgokat a csajommal nem tudom megbeszélni
És azon gondolkodtatok már hogy így egy szimulátorban, ha jól nyomod, (én nem) de ha lehetőséget kapnál hogy a valóságban is ugyanazt a pályát, ugyanazt az autót kipróbáld, azzal a céllal hogy hozd megközelítőleg azt teljesítményt amit szimulátoron, akkor mi történne?
-
zeee
senior tag
és olyan van hogy a kormány elfordulásához képest szabályozzák a gáz útját ill a gyorsítást? Most ez lehet láma kérdés
de egy adott kanyarívben ahol nincs szükség a maximális teljesítményre hanem inkább a pedáljátékra. Nehéz kifejezni mit gondolok, de biztos értitek.
-
zeee
senior tag
Köszönöm hogy megnézted. Nem agyalok rajta tovább, ezt ilyen és kész, így kell megszokni.
Ha a valóságban is ilyen és ilyen területen dolgoznék, tuti törném az agyam hogy az adott autónál minden sebességfokozatban hogyan lehetne a pedál útját elektronikusan szabályozni, hogy a teljes pedál útjából minél több legyen a pilótának szabályozni a gázt kanyarban, nem csak fent az a kicsi.
-
zeee
senior tag
Ez az utolsó becsszó. Célegyenesben 5-ben ezt hozza kb 1/3-ig lenyomott/tartva pedállal. Amit említettél, hogy a gyorsítást szabályozom, szerintem, de ez csak szubjektív vélemény, de ez van túlságosan a pedálút elejére helyezve, pedig a valóságban is lehet hogy így van, és nekem nehéz nem elszállni kanyarban, mert azt a kis pedálutat nehéz eltalálni fent
Jó, sok gyakorlással biztos meg fogom szokni
-
zeee
senior tag
minél magasabb fokozatban vagyok, annál több út van a pedálnak szabályozni a sebességet kanyarban. Akkor ez lehet hogy ilyen, csak akkor így kell megszoknom, hogy azokat a kanyarokat amiket eddig 2-esben vettem be, inkább 3-asban fogom, mert több pedál út marad szabályozni a sebességet kanyarban. Vajon ez a valóságban is ilyen?
-
zeee
senior tag
ez a 2 lemaradt.
A logitech szoftverben, ill a pedál app is jól mutatja a pedál elmozdulását. Tehát a pedál biztos hogy jó.
-
zeee
senior tag
válasz
N€T0X|N #2170 üzenetére
Nem akarom így teleszemetelni képekkel a fórumot, de készítettem 2-2 képet, mindegyik tartottam a pedált, az első 2 üresben, a másik 2 menet közben szintén tartva. Ott a kormány felett a pedál app. ami jól mutatja a pedál útját. Az utolsó képen még 1/4-ig sem nyomom a pedált, (tartva ugyanúgy) 9000 a fordulat és 104km/h. Ha azt mondjátok hogy ez normális a 458 Itali-nál, akkor ok.
-
zeee
senior tag
A gáz pedál érzékenységén lehet állítani? (G25). Mert pl itt van ez a KTM X-bow R, és már 1/4 pedálútnál csutkán pörgetni a motort üresben. Így azért nehéz játszani a gázzal kanyarban.
-
zeee
senior tag
Ha azt a maximális sebességet nézzük, amivel még az autó nem tör ki a kanyarból akkor egyetemes minden autónál ideális ív. Mégis nevezhetjük változónak mert az autó hossza/szélessége sülyelosztása határozza meg a tömegközépontját, ami rajzolja az ideális ívet. Egy kamion nem ugyanazon az íven fog menni, mint egy személyi autó, mert a tömegközépontjától távolabb van a külső kerék, de ez egy durva példa. Szerintem legalábbis. De én nem értek a lovakhoz
-
zeee
senior tag
A tegnap esti pályán nálatok jó volt a térkép? Nálam csak az autókat mutatta a ,,levegőben", pályavonal sehol
-
zeee
senior tag
a H váltót hogyan lehet beállítani hogy azzal váltsak? Jelenleg a kormány pillangó karok funkcionálnak, a váltón se a H se a szekvenciális
-
zeee
senior tag
válasz
barcalaci84 #2081 üzenetére
értem. Na kipróbálom majd. köszi
-
zeee
senior tag
Sziasztok!
Ha minden jól megy este már a g25-el tolom végre
Visszaolvastam kicsit, láttam hogy van ez a dashboard, ill ipadra is van. Használja valaki? Tapasztalat érdekelne. Majdnem 3 euro az appstore-ban, nem egy ökör ára, de ha nem jó, inkább nem venném meg. -
zeee
senior tag
nem tudok belépni, pedig 16/18 van
no response from the server shutting down
vagy valami ilyesmit ir ki a free slot utan -
zeee
senior tag
Mikortól várható valami bajnokság? Tudom korai ilyet kérdezni, nem is hónap nap óra percre vagyok kíváncsi, hanem csak úgy nagyjából és csak kíváncsiságból.
-
zeee
senior tag
válasz
TheStigKrisz #1990 üzenetére
Akkor az verseny vége lehetett nem?
-
zeee
senior tag
válasz
barcalaci84 #1970 üzenetére
Vagy átalakítom szíjasra
már ha engedi technikailag
-
zeee
senior tag
válasz
barcalaci84 #1962 üzenetére
Akkor nem bántad meg, az a lényeg. Most elbizonytalanítottál kicsit
tegnap néztem pont egy g25 - g27 összehasonlítást, és hát az ex g27-ed jóval halkabb volt, amihez képest amit vettél az még halkabb?!
Lehet nem kellene beleugrani ebbe g25-be most, hanem gyűjteni még kicsit?! -
zeee
senior tag
Mármint úgy vagdosni hogy ugyanúgy replay fájl maradjon, hogy a kivágott részben állítgatod a kamerát stb stb..? Mert az lenne az igazi. Egyébiránt más meghajtóra menteni lehet? Gondolom valahol vmi ini-ben lehet módosítani az elérési utat. Sokaknak a c meghajtó inkább a rendszer részére van fent tartva,
-
zeee
senior tag
válasz
barcalaci84 #1953 üzenetére
ahogy néztem őket, töröltem is egyből. Milyen a kormány?
-
zeee
senior tag
a Masters Rankba mikor kerülnek be a letöltött pályák? vagy csak én tettem fel bénán?
Csak a gyári pályákat látom
-
zeee
senior tag
válasz
barcalaci84 #1925 üzenetére
Core i5 4570
72 fokra írja az intel a max hőfokát.
Megcsinálom a memtest-et is. -
zeee
senior tag
válasz
barcalaci84 #1920 üzenetére
Valahogy ki kéne deríteni, mert egy normális hűtő is 10-15, táp meg még több, vasárnap kormányt veszek, majd csak jövő hónapban tudok megint költeni valamelyikre. A proci úgy tudom 80 foknál vesz vissza, ezt az NB- t megnézem este, ill figyeltetem majd a feszültségeket és az órajeleket is. Ki kell hogy jöjjön mi a ludas! Ill a Vga drivert is leszedem, mert beta van fent.
-
zeee
senior tag
Tegnap megint volt egy kék halálom, ahogy elindítottam a játékot és elindultam az időmérőn. Utána egész este monitoroztam a hswinfoval a hőfokokat jaték közben, 2 óra játék után is stabil 70 fok vga és 60 fok proci. Vagy a táp a ludas, (far cry3, metro ll, battlefield 4 minden fhd ultran nem kék halálozik) vagy az assetto corsa.... Végül is egy beta játékról van szó.
Kék halál után vissza lehet valahogy keresni valami naplófájt, vagy logot a windowsban, hogy mi volt az oka? -
zeee
senior tag
Tegnap kikészített a Lotus! Agyrém az az auto :-D addig kínoztam magam míg fel nem fogtam hogy nagyon bele kell lassítani a kanyarba, a végére sikerült menni 2:10-et, megszokása után meg a BMW-t nem nyomtam eléggé, mire megszoktam, a következőn megint sok(k) volt a Lotus
-
zeee
senior tag
válasz
barcalaci84 #1897 üzenetére
A térkép nem működött este az tuti, ill anomália is volt
valaki megtolt a boxban kicsit, az autóm 15-20 m magasságba felszállt és az épület másik oldalán landolt. De korábbi letöltött pályán is tapasztaltam hasonlót a célegyenesben. Én is, de láttam meggyespitét is a levegőben azon a részen.
-
zeee
senior tag
válasz
sultansmith #1888 üzenetére
Hát én tegnap vért izzadtam az 1:08-ért is
-
zeee
senior tag
válasz
barcalaci84 #1884 üzenetére
Igen, főleg így ha tényleg alig futott. Egyébiránt, mivel cnc programozó kezelő vagyok, így az elektronikán kívül bármilyen kopó/cserés dolgot legyártok hozzá a későbbiekben.
-
zeee
senior tag
ehhez mit szóltok? Rámegyek szerintem.
-
zeee
senior tag
válasz
barcalaci84 #1880 üzenetére
Brrrrrrrrr! Akkor veszek egy noctua-t. Csúszik a kormányvásárlás
Láttam kormányváltás előtt vagy. Titok még mi lesz a köv?
-
zeee
senior tag
válasz
N€T0X|N #1877 üzenetére
Csak a xychat meg a master rankot tettem eddig bele a játékba. Maszatov-nak is igaza lehet, a gyári hűtő van a procin (max 60 fok szokott lenni), gondolom nem szerencsés, de csak ennél a játéknál van kékség. A minap pl a belső nézetet állítottam a box-ban, kamera előre hátra és akkor, de volt már verseny közben is, tegnap pl a menüben állítottam a kormány gammáján és akkor. Szóval fura, nem egyértelmű a proci melegedés.
-
zeee
senior tag
Nálatok szokott kék halál lenni? Tegnap volt a második Assetto-nál. Hőfokok rendben vannak, a gép ill rendszer szintén, nem tudom mi lehet az oka.
-
zeee
senior tag
jobb oldalt mit kell bekapcsolni hogy lássam a fékerő elosztást? Mert ok hogy a kormányon beállítottam előre vagy hátulra, meg érzi is azt az ember, de jó lenni látni is azért hogy épp hova van állítva.
-
zeee
senior tag
Újat nem találni már, a G27 nekem sok(k) árban. Nem tudom így mi lész
róla lenne szó amúgy.
-
zeee
senior tag
Szerintetek 50-et ér egy használt G25? Nyílván állapot függő, induljunk ki abból hogy működőképes, megkímélt állapotú, ahogy hírdetve is van.
-
zeee
senior tag
válasz
barcalaci84 #1789 üzenetére
Megvan! Köszi! Az ékezetes betűket nem kell erőltetni, mert nem kezeli.
-
zeee
senior tag
ez nagyon hosszúúú
Fogja a gépet amúgy rendesen. 25 fps is előfordul, de átlag 30-35
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- PlayStation 4
- Gurulunk, WAZE?!
- Óra topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest