- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
-
-
AMD_ok
őstag
-
-
AtaWrc
aktív tag
válasz
Steady74 #7310 üzenetére
Nekem ott lett igazán gyanús, hogy a "zöld pokolban" valamiért állandóan eldobom a vasat.
Corvette C7 nem húzza a seggét be a kanyarban váltáskor, sokkal hosszabb a fékút.
Én is nézegettem a beállítást, és aztán egy kis olvasgatás után jöttem rá hogy miért is.
És még a váltás is fura volt , valahogy mintha késne,
Szintén G27 , -
Dabivantik
újonc
válasz
Steady74 #4812 üzenetére
De nagy jampi vagy Őstag DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
A grafika azért volt szar mert a játékba a kamera nincs megcsinálva de más kamera állásból tökéletes 500.000 gépem van DDDDDDDD majd nézd csak meg most a grafikát Szép estét neked.Ja és tanulj meg irni mert én tudok csak direkt az ilyen kis ..... mint te idegesitem vele.De mégis el tudtad olvasni ezért jár a cukorka . DDDDDDDDDD -
szekto
aktív tag
válasz
Steady74 #3485 üzenetére
Közbe már állítottam a seten, a futam után mentem offline, már sokkal jobb lett a 4. is.
Nincs belőve az ABS.
(Azért nem füstöl egyébként, mert fékezés közben kevés gázfröccsel ellensúlyozom a fékezést, így pedig nem blokkol a kerék.)
A videóban lévő setup-al mentem 2:20.4-et talán, utána offline állítottam még rajta egy keveset, Optimum tapadás mellett, szintén kikapcsolt segítségekkel 2:18.6-ot tudtam összehozni. Ma is voltam fent szerón, most 45 literrel megtankolva jöttem 2:19.4-et (offline 30 lityóval mentem). De valaki ma jött a szerveren 2:18.6 körül is.
-
barcalaci84
őstag
válasz
Steady74 #3246 üzenetére
ezt a loopback adaptert én is felraktam anno, mert én se tudzam saját szerverre csatlakozni...ez önmagában nem oldotta meg nálam , de utána DMZ-vel sikerült...majd később az említett plusz portok megnyitásával is....
ami még eszembejutott: biztos h jó IP-hez nyitogattad a portokat, vagy állítottad a DMZ-t? (gondolom nálatok is több gép/telefon kapcsolódik a hálózatra)mert az is szokott változni nálam h mi a gépem IP-je és akkor át kell nekem is írni a routerben megint
-
barcalaci84
őstag
válasz
Steady74 #3228 üzenetére
legyen tcp és udp is
pickupos servernél hogy te is tudj csatlakozni a http port megnyitása mellett nyiss egy másikat is pl ha http port 8075 akkor a következőt is nyisd meg (8076) (de lehet a 8074-et kell erre nem emlékszem)
emellett ha még így se megy akkor DMZ-t állíts és úgy menni fog...
viszont a FLOW controlt rakd 0-ra!!!!!!! 10 fő felett garantált a repkedő autók ha bekapcsolod a flow controlt
-
Kommy
veterán
válasz
Steady74 #3214 üzenetére
solution :
install the "Microsoft loopback adapter" (http://4sysops.com/archives/how-to-install-loopback-adapter-in-windows-8/), this will create a new virtual network interface
assign your external public ip address (http://www.whatismyip.com/) to this new interface (Click the right mouse button on the adapter in "Network and Sharing Center", choose "Properties" and go to the entry "Internet Protocol Version 4 (TCP/IPv4), click "Properties")forrás: Ac fórum.
-
Jack@l
veterán
válasz
Steady74 #3152 üzenetére
Töltsd le az RSR appot és látni fogod az időket. Meg a honlapon is: http://www.radiators-champ.com/RSRLiveTiming/index.php?page=rankHistory&ACversion=0.5.0
-
neilszab
őstag
válasz
Steady74 #3152 üzenetére
Itt meg tudod nézni a magyar időket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Synology NAS
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest