- Felkészült a Redmi 15C
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
neilszab
őstag
válasz
Viper26 #7368 üzenetére
Tavasz óta minden kedden van nyílt Fun futam sok résztvevővel, emellett meg a futó bajnokságok..
-
-
-
MPowerPH
félisten
válasz
Viper26 #6298 üzenetére
Nem arrol szol, hogy ki milyen idot tud, majd utana megosztva a tobbivel mondjuk a setupjat/tapasztalatait, hatha tud segiteni?
Az nem f@sz meregetes... maximum az veszi annak, aki 20s-el elmarad.
Alt. ligakon belul is ezt csinaljuk, nem gondoltam volna, hogy ez valakinek itt ujnak szamit.
-
Kommy
veterán
-
AMD_ok
őstag
-
-
szacsee
nagyúr
válasz
Viper26 #3542 üzenetére
Persze frankó lenne DLC-ben.
DLC tulajoknak esik eső mint az állat és alig látnak, míg a DLC nélkülieknél süt a nap kék az ég....
Ha pár dolgot csiszolnak, + nordot berakják és normális társasággal lehet versenyezni akkor ez a kánaán lesz így is.
Grafikával kapcsolatban:
IR-t most próbáltam belőni, de nem gyere be. 3 monitorral recés a felfestés az út szélén + a kerítésnél, ami már számomra zavaró. AC-ban 2-4x AA-val nem zavaró, sőt 5760x1080 helyett 4800x900-ban is gyönyörű a kép és 100-120FPS-em van OC 7950-el ami nem rossz. Post process igaz ki van lőve, de így is nagyon szép a játék. IR-ben hasonló minőséggel kb 50-60FPS-em van, mert ott látványosan zavar az AA nélküli pálya.
Először azt hittem VGA upgrade nélkül nem fogok tudni játszani AC-val, de így kellemesen csalódtam.
AA szinte nem is nagyon kell, annyira szépen oldja meg a játék motor, és szinte csak a játékon belüli minőségi beállítások zabálnak az FPS-ből. IR-nél fordítva van... ott az AA alatt fogy az FPS de nagyon, amíg a "rece" nélküli minőséget eléred, illetve a játékon belül az árnyékok beállításával lehet az FPS-t redukálni erősen.CF, SLI felejtős a bugok és a laggok miatt, jöhetne valami jóval erősebb csúcskártya, ami kb 2x erősebb a mostani közép kategóriánál...
-
Joshi
titán
válasz
Viper26 #3457 üzenetére
Végig néztem fLeSs videóját és szerintem egész jól ment, ahol esetleg agresszívabb volt a kelleténél szvsz belefér a versenyzésbe főleg úgy hogy közben végig kommentált.
Régebben én is versenyeztem néhány ligában de attól kaptam idegbajt hogy az előttem haladó gyakorlatilag satufékezett a féktáv előtt 100m-re és engem büntettek meg mert hátulról belementem az illetőbe. Mit tudtam volna tenni? Erre az volt a válasza a versenybíróságnak hogy nekem kell figyelnem az előttem haladóra. Néhány cm-re mögötte mégis milyen esélyeim vannak ha valaki lesatuzik idő előtt?Játékoknál az a baj hogy a versenyzők képessége nagyon szélsőséges és ebből van a legtöbb baj. Sajnos ez ellen még egy jól szervezett ligában se tudnak tenni semmit még kvalival sem.
ui.: a csúnya beszéd nekem is feltűnt főleg úgy hogy nyilvános fórumon közzé tette a videót.
-
Joshi
titán
-
-
-
-
Dzsidzsi32
tag
válasz
Viper26 #2680 üzenetére
Koszonom. Kamionsofor vagyok , es arulefejtes kozben ( tartanyozok) sikerult egy fogadokontenerbol kicsusznom. Es pechemre rosszul estem. Jobb csuklom eltort. Helyreraktak. Hetfon derul ki hogy kell e muteni. Ha addig nem mozdul el akkor nem. Szoval addig is tavol tartom magam a cockpitemtol. 6 het. Szornyu. Meg joy-t se hasznalhatok. Szoval marad a filmek,sorozatok bamulasa. De sebaj,addig van idom megtervezni es megepittettni az uj cockpit vazat. Motion szimulatort szeretnek epiteni
Ugyhogy majd elfoglalom magam valahogy. De ti addig is nyomjatok padloig
-
válasz
Viper26 #2640 üzenetére
Én is mindig lerakom 1-1 hétre, de nincs olyan, hogy ne legyen bennem az, hogy játszanom kell vele, mert hihetetlen élmény, csak ugye az idő...
A Project Cars-ban van az a tengerpart melletti pálya, imádtam, remélem erre is megcsinálja majd valaki, bár itt nem fog olyan jól kinézni, de ilyen fizika mellett, nem igazán érdekel. -
Csapoati
nagyúr
válasz
Viper26 #2612 üzenetére
Régen is ezt csinálta a kolléga a Gamestar fórumon.
Amúgy nagyon egyszerű, amihez nem értek, azt nem minősítem, max a grafikát, a hangokat, meg az egyéb, objektíven is elemezhető dolgokat. A kollégánál ez a skill hiányzik sajnos. Viszont nézzük a dolgok jó oldalát, ingyenreklám a játéknak. -
barcalaci84
őstag
válasz
Viper26 #2268 üzenetére
na megjöttek a frissítések...
ESTI FUN RACE SZERVER: MAGYAR AC FUN SERVER (MASZIM)
KEZDÉS: 2014-07-21 20:00 |Q|R|: |10|8|: FÉRŐHELY: 24 PÁLYA: Mugello AUTÓ: BMW E92 s1FONTOS: JELSZAVAS A SZERVER!!!!!!!!!!!!!!!!!
JELSZÓ: hun
elvileg van már szélárnyék , ezzel a kombóval remélhetőleg tudjuk mis majd tesztelni...
a server hamarosan vált lehet gyakorolni... -
barcalaci84
őstag
válasz
Viper26 #2155 üzenetére
netcode-ilag nagy áttörés várható...
sookkal simább , gördülékenyebb autómozgás még rossz kapcsolat esetén is...
300 ms -es pinggel is játszható állítólag illetve még tán torrentezni is lehet közben az se zavar be...
na meg az ő megoldásuk arra h bármikor lehessen kapcsolódni a serverre...
na meg elvileg holnap jön A.Senna Lotusa is... -
macy
addikt
-
HollyBoni
veterán
válasz
Viper26 #1906 üzenetére
Turbo lag. Abból is jó nagy, ez igazából is így van, F40 híres erről. De látod is, elindulsz, nem pörög fel a turbó, aztán miután felpörög még kettesben is kikapar.
Talán fordulatszámmérőnél mutatja a turbót, nem emlékszek pontosan, sajna videókártya halál miatt majdnem 1 hónapja nem volt semmi AC nálam.
-
-
barcalaci84
őstag
válasz
Viper26 #1853 üzenetére
na megvan
két controls .ini van
a dokumentumok/assettocorsa/cfg ben lévő -be így írjátok át 270 fokos kormánynál:
SCALE=0.25
LOCK=900a másik a játék főkönyvtára /cfg könyvtárban lévőben pedig így:
SCALE=0.25
LOCK=270és persze mentsétek el őket átírás után
g27-et driverben 270-re állítva teszteltem...zsír ugyanolyan mozdulatokra van szükség...1 tizeden belül mentem a tesztelt kombón a legjobbamhoz képest...
nem mondom h extrém helyzetben nem jönne jól plusz pár fok (főleg mentéseknél) , de gyakorlatilag ugyanaz mint 900-on...
a virtuális kormányt kapcsoljátok be és látjátok majd h 1:1-es a kormányzás (annyit mozdul a képernyőn, mint a kezedben
a 0.25 jónak tűnik 270-re pont , azért finomíthatjátok majd pl 0.26 stb
240 fokos kormánynál pedig egy kicsivel kissebb értékre lehet szükség...söröket majd megbeszéljük hova küldjétek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Android játékok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- EA Sports WRC '23
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Óra topik
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest