- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Attila2003 #8924 üzenetére
Én, de megoldást nem találtam.
Windows update óta van ez nálam. Azt vettem észre, hogy az éppen nem aktív progamok, amik teljes képernyőn vannak, "kattinthatatlanná" válnak. Az AC-nek meg van ez a "keretprogramja", ami befagy ilyenkor. Ha megnézed, mindig két program fut AC-nál.
Illetve megoldást mégis találtam: kizárólag AC Content Managerrel indítom az AC-t, az nem fagy, illetve vannak olyan funkciói amiket az alapjáték nem is tud.
-
vlevi
nagyúr
válasz
Attila2003 #7630 üzenetére
Én az egész Post Process-t kikapcsoltam.
-
neilszab
őstag
válasz
Attila2003 #7630 üzenetére
A PageDown talán segít.
-
subaruwrc
félisten
válasz
Attila2003 #6990 üzenetére
vga hiba. gtx 660-asom is ezt csinálta mert nem bírja a tuningolt órajeleit. idegesítő ..
-
kinghaxor
aktív tag
válasz
Nekem az első R9 290-em csinált ilyet. Hibás volt, gariban cserélték. Nem bírta a gyárilag emelt memória órajelet. Ha húztad a kártyát akkor próbáld meg tuning nélkül is. Ha pedig gyári tuningos akkor vedd vissza az órajeleket. Ezt akkor is ki tudod próbálni ha nem tuningolt a kártya. Így kiderül ha valami miatt nem stabil.
Viper26: Ennyire rossz a 10-es? Ha ilyen hibák lehetnek miatta akkor biztos nem teszem fel. Bár nekem ez a hiba inkább tűnik hardveres gondnak. Nekem például csak Battlefield 4-ben jött elő ez a hiba. Más játék nem terhelte le annyira a kártyát, hogy elő jöjjön. Ennél viszont rögtön kiderült, hogy a tuning miatt instabil.
-
Viper26
nagyúr
válasz
Azzal a rendszerrel várni kell még úgy 6-8 hónapot, mire napi használatra alkalmas lesz...én is csak laptopon tesztelem, a PC-re eszemben sincs ráengedni.
-
Shodan
őstag
válasz
Attila2003 #6422 üzenetére
Menet effektust / Kerb Effect vedd feljebb
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
Attila2003 #6422 üzenetére
A játékban hogy van beállítva a Gain / Filter és a road effect?
MÁS: Valaki feltöltene egy Vallelunga replayt valamelyik GT autóval? (Z4 / Mp412C / SLS AMG). Nagyon le vagyok maradva ezen a pályán és nem találom, hogy hol... Pedáloknak különösen is örülnék.Köszönöm előre is!
-
Viper26
nagyúr
válasz
Attila2003 #3810 üzenetére
Játékon belül nincs profilja?
-
Viper26
nagyúr
válasz
Attila2003 #3541 üzenetére
Elviselném ha lenne egyszer.
Majd DLC-ként megjelenik.
-
macy
addikt
válasz
Attila2003 #3087 üzenetére
Akkor marad a mondat első fele
-
Dzsidzsi32
tag
válasz
Attila2003 #3074 üzenetére
Megveszed a play-rol a programot. A gepre meg a gyarto oldalarol kell a pc-re valo programot letolteni es telepiteni. A tableten vagy telefonon bemesz a beallitasokba es a help-ben kiolvasod az ip cimet. A pc-n bemesz a program nfo-jaba es atirod. Utanna a pc-n elinditod a programot es kesz is a csatlakozas. Egyszerre ket kijelzot is tamogat. De ha felmesz a gyarto oldalara,akkor egy probaalkalmazast is le lehet tolteni hogy letesztelhesd hogy mukodik e az eszkozodon. En ezt hasznalom es csak ajanlani tudom
-
válasz
Attila2003 #3066 üzenetére
Volt, mikor en is kerestem, de nem volt vegul kedvem beloni, szoval engem is erdekelne, hogy ebben a felallasban mi mukodik.
-
akela91
addikt
válasz
Attila2003 #3043 üzenetére
Ac mappa a steam, steamapps, commonon belül. Majd content/cars. De ha kibontod a belso mappát másold bele.
-
Attila2003
tag
válasz
Attila2003 #3043 üzenetére
Na itt sem lesz válasz
-
barcalaci84
őstag
válasz
Attila2003 #2784 üzenetére
f1-es mod béta még...a korábbi (első) verzió a Merciből nem fagy ki...
-
Attila2003
tag
válasz
Attila2003 #2753 üzenetére
Nekem erre valami megoldást? Vagy nem próbálta ki senki?
-
barcalaci84
őstag
válasz
Attila2003 #2269 üzenetére
1.0....
a külföldi publicot meg kerüld, mert ott hiába lesz sérülés , akkor is beléd fognak mennicsak még szét is megy a te autód is majd...
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Attila2003 #1351 üzenetére
ha jól rémlik van francia nyelv a játékban
-
Jack@l
veterán
válasz
Senki nem akart oktatni senkit, csak jótanács volt, ahelyett hogy várnád a sültcsirkét.
De akkor a válasz: nincs és nem is lesz amíg valaki le nem fordítja.(lehet addig amíg az 1.0 ki nem jön) -
Tecsa
aktív tag
válasz
Racedepartment oldalon mintha láttam volnal orosz nyelvű csomagot hozzá. Magyart eddig még nem.
Viszont tényleg nettó 35 szó az amire szükséged van a kocsi beállításához. Egy próbát megérhet angolul is! -
djrobaa
aktív tag
válasz
Attila2003 #1305 üzenetére
Nekem az idő átállítása is segített. Lehet hülyeség, de átállítottam 16:30-ra és megszünt a vakító fehér aszfalt.
-
csana
senior tag
válasz
Vagy jól lenyomod a "Page Down" billentyűt, amivel tompul a vakító fény. Viszont sajna ezt minden futamon el kell játszani..
-
akela91
addikt
válasz
HDR off (gratis: sok 10 FPS)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztali pc
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest