- Felkészült a Redmi 15C
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovi166
tag
válasz
bucketb0b #4456 üzenetére
Be állítások után érdeklődtem!
És a válaszotbol nem tőled!
Momentán akadás mentes a Far Cray 4, Call of Duty is lehet jobban vannak optimalizálva!
Gondolom azért vettem ezt a vidi kártyát és a procit hogy full hd ban játsszak vele nem hogy csak nézegessem a monitort egy rosszabb felbontásban.
És mivel úgy gondolom hogy még nem igazán optimalizálták a játékot így megkérdem hátha valakinek van tapasztalata hogy viszi még szép grafikával!
De persze nem tőled!!! -
KaraDani
addikt
válasz
bucketb0b #4284 üzenetére
Steamen csak meg kell várni az akciót amikor rácsapják a -66-90%-ot valamire akkor az olcsóbb általában mint bárhol máshol. Én a legtöbb játékot alapból steamen veszem de egy-két nagyon várós címen kívül minden másnál kivárom amíg leárazzák. De ez már nagyon off, sorry.
-
neilszab
őstag
válasz
bucketb0b #3491 üzenetére
Ha online akarsz versenyezni és mindenkit meg akarsz verni a világon, akkor bizony minden egyes kattintás jelentőségével tisztában kell lenned a setup-ban és napokat elszöszmötölhetsz vele, akárcsak az életben. Ha csak versenyezgetni akarsz egy jót, de nem halsz bele ha nem te érsz be a célba elsőnek... akkor is azért minimálisan tisztába kell lenned a dolgokkal, de itt már nem vészesen.
Ha pedig csak önfeledten autókázni akarsz, akkor meg tök mindegy amúgy is mit állítasz, a lényeg hogy jól érezd magad!
Gyári tartalmak, frissítések jönnek maguktól a Steam-ről, add-on tartalmakat meg neked kell összevadásznod, de azért vannak jó gyűjtőoldalak, nem fogsz bennük elveszni.
Solesz84, te meg úgy látom inkább arról szeretsz beszélni amiről te akarsz és nem amiről kérdeznek...
-
Solesz84
aktív tag
válasz
bucketb0b #3491 üzenetére
Szia.ha szimulátorra vágysz akkor ez a neked való játék minden segítség van benne és oda kell figyelni a vezetésre de én már alapból kikapcsoltam a segítségeket és úgy az igazi főleg ha van egy jó kormányod hozzá.én most cseréltem le a DFGT-t egy fanatecre elite pedállal és a legolcsóbb váltóval ami majd cserélve lesz egy TH8-ra és akkor már tényleg király lesz de sokkal jobb a fanatec a Logitec után.A beállításokban nem tudok segíteni mert én alap setuppal megyek nincs időm tesztelgetni.Ajánlom h vedd meg és próbáld ki biztos nem fogsz csalódni! ☺
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Android játékok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest