- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anfänger
őstag
Hi!
Te írtad ezt,hogy :"A gondom csak az, hogy amit írtál már próbáltam, és van is tippem miért nem megy_ a win7 aktiválása miatt."
Ezért gonoltam,hogy nem jogtiszta a win7 esetleg. Ha jogtiszta,akkor természetesen hagyd figyelmen kívül a feltételezésem!
Kitölthetnéd az adatlapod,hogy milyen hardvereid vannak. proci,alaplap,úgy talán többen próbálnának meg segíteni. -
Jack@l
veterán
Tudatlan a meglátás, azért mondtam a cmos cleart mert akkor tuti el kéne indunia igpu-val. Asrock topican pdig azért nem jó ha kérdezel, mert nálunk, ha külön nincs kikötve egyéb, az alaplap/bois automatán kiválasztja az igpu-t, ha nincs dgpu a lapra dugva. (és nincs külön kézzel kikapcsolva az igpu) Ha van dgpu, akkor epedig azzal fog indulni. A multi monitor enablef ahhoz kell, hogy mindkettőt tudd használni egyzerre(pl virtu-nál).
-
bandika0626
senior tag
Manuálisa tedd 1600-ra a feszt meg hagyhatod 1.5 volton. Nekem így megy. Mondjuk nekem egy asus m5a97pro lapom van. Nekem is 1333-nak ismerte fel 1.5 volton. De átraktam 1600-ra szintén 1.5 volton és tökéletesen megy.
Igaz én most húztam az NB 2400-ra így 1.55 volt kell a ramnak, hogy 1600-on menjen. -
Jack@l
veterán
1,65 volt nem egészséges az intel prociknak, azzal sztem ne menj 1,5-1,57 fölé. Egyszerűen a lap nincs a helyzet magaslatá autodetektálásnál, csináld manuálisan, az a biztos.(ja, meg ha jó lemlékszem az olcsó kék kingston 1333 as ramokból van 1600-asként eladva feszemeléssel, szóval nagyot nem is tévedett
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Projektor topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házimozi belépő szinten
- Raspberry Pi
- Linux kezdőknek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- További aktív témák...
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest