- iPhone topik
- Mobil flották
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem is B75 van és tud 1600mhz-t, igaz nekem egy B75pro3 van.
-
-
-
-
Látom sokan készülnek ASROCK B75 PRO3 alaplapot venni, én is azt vettem és nagyon meg vagyok vele elégedve, a leendő tulajok akik otthon rakják össze a gépet (mint én) és meg akarják kímélni magukat egy hatalmas szívástól, azoknak üzenem az első feladatuk egy BIOS FRISSÍTÉS legyen.
Amíg nem lett a bios lefrissítve addig nem látta sem a pcie kártyát, sem a windowst nem volt hajlandó felrakni!!!
-
-
Köszi a választ, biztos nem lett semmire sem állítva soha mert zsír új minden, tegnap vettem meg a cuccokat és raktam össze a gépet.
Csak nekem hihetetlennek hangzik hogy egy ASUS VGA már újonnan rossz, mert a ventik felpörögnek rajta, a tápkábelénél a két zöld led világít, de mégsem ad képet, na mind1 így jártam, megyek és cseréltetem a kártyát, válaszodat meg köszönöm.
-
tehát magával már a videókártya behelyezésével tiltódnia kéne az integráltnak?
csak azért mert akkor ezek szerint tényleg a videókártya a ludas, mert hiába van benne nem ad képet, viszont így is hogy benne van, az alaplapi vga simán ad képet, pedig elvileg nem kellene neki mert a pcie-es kártya tiltja automatikusan.
Ha jól értem? Vagy nem?
-
-
Sziasztok tegnap összeraktam a gépemet, és a videókártya (ami mellesleg vadonat új) nem ad képet (döglött) így megyek cseréltetni, viszont az érdekes hogy a biosban bogarászva ASROCK B75 PRO3 nem találok olyan opciót hogy az "alaplapi vga letiltása" csak annyi van hogy ki lehet választani hogy melyik legyen az elsődleges vga.
Na most tényleg nincs ilyen opció, vagy csak én nem találom?
-
-
-
Sziasztok, nem tudom hol kéne megkérdeznem pontosan (melyik topicban) ezért megkérdezem itt.
Kedden rakok össze egy pc-t (életemben először)
nem is az összeszereléssel kapcsolatban van kérdésem, hanem bios beállításokkal.
A gép összerakása után első indításnál a bios beáll valami standard beállításra? Vagy elsőre mindent be kell állítani? Találok ehhez valami leírást vagy videót valahol?
Válaszotokat előre is köszönöm !!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple MacBook
- iPhone topik
- BMW topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest