- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kis telefon hatalmas teleppel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pubszon
veterán
Megnézném a HDD bootot egy belakott Windowsal, hogy meg lenne ennyi idő alatt, főleg hogy ha fel is áll a Win még akkor sem tudod használni csak kemény másodpercek után.
Maga a Win7 programokkal együtt feláll 20-22s alatt, az szerintem nagyon is jó.
Nekem is van 3 HDD az SSD mellett, az tuti megfogja a POST-nál. -
milszab
senior tag
Fatal1ty Z77 Performance lapomon hátul 4db usb van. Most nem világos hogy ezek ugyanolyanok mind? Mer az adatlapján úgy írja hogy hátsó panelon van :
- 4 x Ready-to-Use USB 3.0 Ports.Viszon az usb 3.0-ás bekezdésnél meg ezt írja :
- 2 x Rear USB 3.0 ports by Intel® Z77, support USB 1.0/2.0/3.0 up to 5Gb/s
- 2 x Rear USB 3.0 ports by Etron EJ168A, support USB 1.0/2.0/3.0 up to 5Gb/s- 1 x Front USB 3.0 header by Intel® Z77 (supports 2 USB 3.0 ports), supports USB 1.0/2.0/3.0 up to 5Gb/s
Az "1 X front", az az alaplapi usb gondolom.
-
mcmike
őstag
A giga lapommal volt olyan is, hogy ment a játék 40 fps-el, mégis nem volt folyamatos az animáció, szemre akadozott (ezt nevezik talán mikrolagnak)
Pontosan, ezt nevezik mikrolagnak. Azért tudom, mert én is rengeteget szenvedtem tőle.
A helyzet nálam más volt, egy régi Giga GA-P35-DS3-am volt E8400-al. Sapphire HD4870-el minden rendben volt, de egyszer cseréltem egy GTX460-ra. A baj az volt, hogy sokkal rosszabb lett minden játék, elkezdődtek a LAG-ok.
Részben volt CPU limit is, de konzekvensen minden játéknál jelentkezett a dolog, olyanoknál is ahol elég lett volna a CPU. Persze minden cikkből az jött le hogy bőven elég a PCI-E 1.0 is, mert nem kell több a GTX460-nak sem. Ennek ellenére lapot cseréltem (PCI-E 2.0 slot) és CPU-t, és láss csodát minden problémám megszűnt...
-
mcmike
őstag
A drivereken kívül én csak az AXTU-t (ASRock Extreme Tuner) raktam fel, de azt is csak a ventillátor sebességek és hőfokok monitorozása miatt. Bár erre sem lett volna szükségm mert van AIDA64 is a gépen.
Sajnos nem tudok nyilatkozni a virtu MVP-ről, nálam tltva van, mint ahogy az összes többi "marketing feature" is.
Ha lesz velük kapcsolatban kedvező tapasztalat itt a fórumon, akkor utólag beélesítem őket.
Kollégámnak van fogyasztásmérője amit kölcsön is tudok kérni. Ha van rá igény, akkor esetleg meg tudom majd nézni a különbségeket. De nem szeretném összeszemetelni a Windowst ezzel a Virtu MVP programmal...
-
Jack@l
veterán
Ezt a virtus fogyaszttásos dolgot le tudnád mérni nekünk?
Egyébként sztem nem fog sokat csökkenni, mert a gtx580-at idle módban fogja hagyni, ami kb ugyanannyi mintha sima desktopon lennél. Talán filmnézésnél vagy multimonitornál nyerhetsz vele kicsit.
ATI 7-es szériával lehet ezt jobban eljátszani, nekik 3 wattra lenyomja a nagyon energiakimélő üzemmód a kártyát. -
Coolmat
őstag
Alaplapod oldalán leírják: SATA3_A1 connector is shared with eSATA3 port, vagyis igen, ha a hátsó eSATA3 portra dugsz valamit, akkor a belső SATA3_A1 portot nem tudod használni.
A SATA3_0_1 és SATA3_0_2 portokat az Intel déli hídjába integrált (ezt hívják natívnak) vezérlő végzi, ami benchmarkokban valamivel gyorsabb mint az Asmedia külön chip által vezérelt SATA3_A0 és A1 portok.Az alaplapos példádhoz: I7-3770-et (nem K-s végűt) attól még ugyanúgy felesleges 7-8 ezerrel drágább Z77-esbe tenni (kivéve ha 4+1-es tungingot szeretne vele az ember, lásd itt), semmivel sem lesz stabilabb vagy gyorsabb a drágább lapban.
-
mcmike
őstag
Tudtommal igen, minden úgy van ahogy írtad. SATA3_A0_A1 portok jelentik az ASMedia vezérlővel meghajtott SATA portokat. A másik két SATA3 port az pedig a natív Inteles, ami a chipsetben (PCH) van. Ez utóbbi jobban ajánlott, nekem is ezen lóg a Samsung SSD.
[B]Arty: valóban nem illek feleslegesen pénzt költeni sem, igazad van. De valljuk be, az alaplapon megfogott kb. 7-8k szerintam aránytalanul kevés a 75k-s CPU és 95k-s VGA árkategóriájához képest.
Ha egy 20k-s entry level lap kerülne a szóban forgó konfigba, az kb. azt az érzést keltené bennem, hogy egy Dacia Logan kasztnijába szerelik be az 5-ös BMW cuccait (Motor, váltó, ülések, stb...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Hardcore café
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VR topik
- Napelem
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Elektromos autók - motorok
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest