Új hozzászólás Aktív témák
-
Tommee
aktív tag
válasz
raikonen #1239 üzenetére
Virtu-nál írják is hogy nem támogatott SLI és CrossFire használata mellett.
Más: 1ik barátomnak tegnap üzemeltük be az új gépét, Asrock Z77 Extreme4(1.30-as UEFI), Geforce 460-as videokártya stb...
Miután minden alaplapi driver felment, egyszerűen nem tudtuk életre kelteni a PCI-express-ben lévő Geforce-ot, sehogy. Normális ez?
Csak újratelepítés után lett jó, először az nVidia GeForce driver telepítettük és utána a többit, IGP-t eszközkezelőben letiltottuk. -
syl5
őstag
válasz
raikonen #1239 üzenetére
Nem érdemes a Virtuval baszakodni! Csak a bajt csinálja, és nem is működik minden játékkal, sőt még teljesítmény csökkenést is okoz!
Én is telepíthetem majd újra a winem...Én is csak fogyasztás csökkentés miatt próbálgattam, de arra is felesleges, mert kikapcsolod Chrome-ba a hardveres gyorsítást, és a VGA-d az üzemidejének 95%-ban olyan szépen minimum órajeleken ketyeg, hogy csak na!
Filmezéshez meg bedugtam a TV-t az alaplapi HDMI-re, és olyan szépen használja a procit, hogy csak na!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Mobil flották
- PlayStation 5
- MIUI / HyperOS topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest