- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KJB
csendes tag
Köszi még egyszer!
Tudom jól, hogy a PS amúgy sem szereti a több szálon futó dolgokat, és inkább a memória mérete, mintsem a Hz-ek számítanak, de ki tudja most nem az az egy ezres számít, mint láttad P4-ről váltok, ezért ígyis-úgyis nagy változás lesz az új gép az életembe és kb 5 évig nem tervezek nagy változtatást. Inkább most kiadok ennyivel többet, de ez ne köszönjön vissza egy-másfél év múlva - akkor sokkal több gubáért cserébe...
-
KJB
csendes tag
fanti! Jack@l! arty!
Köszi! Nem egyszerűsítitek meg az életem.
-
KJB
csendes tag
Tuning kilőve, virtu kilőve (nem a virtura gondoltam az intel - nvidia kombóval, hanem arra, hogy ez a páros jellemzi az életemet mióta van gépem ((na jó még 486-os korszktól)), 1600 MHz kilőve, akkor ennyiből simán egy Intel Core i5-2400 meg egy fullos Z68 alaplap oszt jóság van.
Millió köszönet! -
KJB
csendes tag
- A procit még értem, de megéri feladni a tuning lehetőséget? (6ezeré')
- H77 chipszettet nem szeretnék a tuning potenciál miatt, a Pro3 meg kiesik az SLI támogatás hiánya miatt (ha intel - nvidia combo-ban gondolkodom)
- Memória: Mivel a procik mindegyike tudja a1333/1600 Mhz DDR3 kezelni, és a lap is támogatja 1600-ot, ez alá nem mennék. 1600 meg a max ami kihozható belőle gyárilag, és mivel annyira erős egy lánc, mint a leggyengébb láncszem gondoltam a 1866-ra, de lehet hogy nincs igazam.
- SSD-vel meggyőztél ( mondjuk a Kingston Lifetime garis, az OCZ meg 3-5 év gart ad gyárilag)
-És ha lenne a mostani pénzemhez képest + 40k-m akkor igent mondanék GTX 670-re
Egyéb ötlet? És millió köszönet!
-
KJB
csendes tag
Illetve az előző kérdésből kimaradt az hogy egy LG W2253V a megjelenítő, ami ugyebár 1920x1080 nativban fog mozogni mindörökké.
-
KJB
csendes tag
Hali !
Gépet cserélek, mivel itt az ideje a jó öreg P4-től megszabadulni.
A következő masinában gondolkodom, minden alkatrészt a lambdacomputertől beszerezve:
Intel Core i5-3570K (BOX) proci
ASRock Z77 Extreme4 deszka
Gigabyte GV-N560OC-1GI - GTX560 Ti videókártya
Corsair DDR3 1866MHz 8GB Vengeance Kit CMZ8GX3M2A1866C9B memória
Kingston 120GB HyperX SH100S3/120G SSDA gép alapvetően PS és játékra lészen majd használva, tuningolva nem nagyon (csak próbaképp), illetve a későbbiekben lehet, hogy az SLI-t ki szeretném használni. Alapjában véve láttok-e valami hibát amit feltétlenül javítsak, vagy szerezzek be mást helyett?
A forumot végig(!) olvasva a következő kérdéseim vannak még
:
1, A biost mindenképp frissíteni kell, ez miképp a legegyszerűbb, ha még rendszer sincs a gépen?
2, A régi masinámból marad egy audigy2 hangkártya amit szeretnék használni, okozhat-e ez gondot, vagy egyáltalán kell ez még nekem?
3, Egy 550 W-os Chieftec tápom van, nem igazán szeretném cserélni, de ha muszáj, kérlek szóljatok.
4, Mivel lesz egy gyári processzor hűtő is - egyenlőre - nem tervezem a venti cseréjét, ha nem erősen ajánlott. Ugye nem kell?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, bontatlan - Eladó!
- Eladó MSI MAG B650 Tomahawk WIFI alaplap
- MSI Z390-A Pro / Beszámítás OK!
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest