- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
peu407
senior tag
Sziasztok. Asrock z77 extreme 6 alaplap bios problémám van. Bios frissítés közben fagyás. Hogy kell a biost jumperelni? Van vkinek magyar használati útmutatója?
-
peu407
senior tag
Köszönöm az együttérzést, igazán rendes Tőled.Én is sajnálom,nagyon szerettem ezt a lapot.Lehet fel voltam töltve, nem tudom, de nem éreztem ezt a kisülés dolgot.Garanciális,úgyhogy megy vissza javításra.Rendeltem gyorsan 1 újat, ugyanilyet, mert a melómhoz kell. Köszönöm a sok tanácsot!
-
peu407
senior tag
Köszi az ötleteket.Próbáltam hűtő nélkül is,de nem vált be,tehát nem okozhat rövidzárlatot.A processzorlábakat is néztem,fényképet is készítettem róla és elküldtem egy fórumtársunknak,aki foglalkozik javítással,de Ő sem észlelt semmi különöset. Számláló nem megy. Folyamatosan 00-át mutat. Ezt a táp és gombelem nélküli próbát megcsinálom,erre nem gondoltam Szóval még1X köszönöm!
-
peu407
senior tag
Sziasztok!
Adott a következő ezidáig kiválóan üzemelő konfig:
Asrock Z77 Extreme6,Intel Core i5 3570K, Corsair vengeance 8gb 1600MHZ Ram,Asus HD7870.Annyi történt,hogy 3570K ki,3770K-be. Elindulnak a ventillátorok,de nem kapcsolódik be a monitor,sem a 7870-re kötve,sem az alaplapi VGA kimenetre kötve. Az alaplapon a hibakód 00-át (not used) mutat,de bekapcsolás után nem kezd el futni a "számláló",tehát mintha nem ellenőrizné magát. Természetesen a bios képernyőig sem jutok el. Visszatettem a 3570K-t,ugyanet a helyzet. Mi lehet a gond szerintetek?
clr CMOS - megvolt,alaplapi VGA bemenetre kötöttem a monitort - megvolt, 1 memóriamodul próba - megvolt eredmény= 00 hibakód
Előre is köszönöm a válaszokat!
Másik topikban már érdeklődtem,de nem jutottam pozitív eredményre.
-
peu407
senior tag
válasz
Flashget #5259 üzenetére
Nekem működik az interevo oldala.Nekem csak pozitív tapasztalataim vannak velük kapcsolatban. Rendeltem egy 3570Ké-t tőlük,de nem voltam nagyon tájékozott Malay vs CostaRica ügyben.Megjött a proci - Malay. Mielőtt beépítettem volna,itt a fórumon olvastam a CR jobb tuningpotenciáljáról. Felhívtam a boltot és saját költségükre másnapra cserélték CR-re.És 1 nagyon jó procit kaptam 4,5GHZ 1,078V
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen autót vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Dolce Gusto
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Filmvilág
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- ROG Strix G16:Tökéletes harmónia
- További aktív témák...
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest