- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandika0626
senior tag
Sziasztok.
Megturboztam a gépet 4700@1.3V-tal és azt vettem észre, hogy a az Extreme feliratú borda nagyságrendekkel melegebb(SÜTÖS) mint amire a Z77 van írva(LANGYOS). Ez szerintetek normális?
Ha valakinek Z77 Extreme4 lapja van az megnézné nekem, hogy nála hogy alakul?
-
bandika0626
senior tag
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem, hogy miért van kis sárga háromszögben felkiáltójel a hálózatot megjelenítő ikonnál amikor van internetem? Ez valami windows bug lesz?
-
bandika0626
senior tag
Automatán van de most mindig visszajelez. Nem tudom hogy akkor mi volt vele. Én visszatettem a 2.1-es biost mert mikor felraktam rá a 2.7-t azzal voltak furcsaságok a vetikezeléssel vagy user error ez is lehet de a 2.8-t még nem próbáltam. Annyi volt még, hogy a 2.7-nél ugyanazokkal a beállításokkal mint a 2.1-nél többet droppol a lap egy kicsivel. Szóval a 2.1-es biosszal stabilabb tartott azt feszültséget amit beállítottam a vcore-nak.
-
bandika0626
senior tag
-
bandika0626
senior tag
A PCH hőmérséklete miatt aggódtam de amikor bekapcsolom a gépet reggel akkor is 43 fokot mutat. A múltkor volt 52 is. De most tettem egy 12 cm ventit mi kavarja a levegőt és nem megy feljebb még terhelés alatt sem max 2-3 fokot.
Gyári hűtővel hűtőm csak a venti megdöglött rajta és rágépészkedtem egy CM 8 cm ventit csak annak 3300-nál van a vége és elég hangos. De mondjuk videószerkesztés alatt nem megy 72-73 foknál feljebb így 4GHZ-n. De vettem egy CM Hyper TX3 rá kicsi pénzért mert ennyim volt ez most elég lesz rá aztán veszek rá egy brockent.
-
bandika0626
senior tag
Beállítottam az AC F12 ventimet a sarokba, most már csak 43 fokos és úgy hogy felraktam a ház oldalát is.
-
bandika0626
senior tag
Helló mindenki.
Asrock Z77 Extreme4 alaplap PCH 52°C-os terhelés alatt. Alapon 50. Ez így rendben van?
-
bandika0626
senior tag
Azért szoftveres oldalon is vannak azért gondok legalábbis nekem mert itt forog a kicsike 2000-rel aztán az AIDA64 meg Fan speed meg az AXTU is néha 0 mutat. De legalább nincs gond a vezérlővel hála istennek.
-
bandika0626
senior tag
Akkor biztos hogy nálam valami nem kóser. z77EXT4. lapom van nekem is gyári ventivel. Én azt csináltam hogy raktam egy 12 cm ventit elébe meg egy kúpos tölcsért ami leviszi a 12cm-ről 9,5-re. most is pl. azért forog a venti mert a 12 cm nyomja át rajta a levegőt. Viszont semmi nem jelez vissza hogy forogna. A 2.7 bios volt rajta aztán vissza raktam a 2.10-et mert azt hittem hogy az zavar be.
-
bandika0626
senior tag
Nálam csak FULL ON vagy AUTOMATIC MOD van. Ezen belül lehet hőmérsékletet meg fordulatot állítani vagy level1-10, vagy 1-255-ig.
-
bandika0626
senior tag
Nekem van amikor megáll. Nem forog semmit.
Most meg 32 fokos maghőnél 900-1800 fordulat között játszadozik.fel-le, fel-le ezt csinálja terhelés nélkül is.
-
bandika0626
senior tag
Valaki meg tudná mondani, hogy hogyan állítsam be a cpu hűtőventijét mert 28 fokos hőnél is fogja magát és elkezd pörögni aztán visszaáll, azután megint elkezd pörögni megint visszaáll.
-
bandika0626
senior tag
Üdv mindenkinek. Egy kis segítség kellene. Asrock z77 ext.4 lapban hol lehet kikapcsolni az igpu-t meg a turbo core-t?
-
bandika0626
senior tag
-
bandika0626
senior tag
Manuálisa tedd 1600-ra a feszt meg hagyhatod 1.5 volton. Nekem így megy. Mondjuk nekem egy asus m5a97pro lapom van. Nekem is 1333-nak ismerte fel 1.5 volton. De átraktam 1600-ra szintén 1.5 volton és tökéletesen megy.
Igaz én most húztam az NB 2400-ra így 1.55 volt kell a ramnak, hogy 1600-on menjen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Posta, csomagküldés
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Trollok komolyan
- Odapakol erőben a Honor Pad GT2 Pro
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Xbox Ultimate előfizetések
- Fedezd fel az NVIDIA világát! Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest