- MIUI / HyperOS topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
hadde
tag
válasz
LamaCube #5918 üzenetére
Annyit látok h mennyire emelje fel megahertzben a igpu frekvenciáját de az AUTO-n van, nem piszkáltam a BIOS-t és a tuningot sem mivel ismeretlen még nekem úgy ahogy ez az Z77 és a hármas széria a Sandy után.
Valahogy beletuszkolom egy hasonló lapba valakinél......
Ha esetleg van még valami más ötlet szívesen fogadom....
Köszönöm az eddigi segítséget! -
hadde
tag
válasz
RetepNyaraB #5916 üzenetére
felraktam az 1.8 után az 1.7et, szintén ugyan az, nem hiszem el h az igpu halna ki mikor húzva sem volt a proc mert gyári hűtőm van......
-
hadde
tag
-
hadde
tag
válasz
LamaCube #5909 üzenetére
Köszönöm!
Utoljára P67-es alaplapom volt és nem tudom de én úgy gondolom h auto-n át kellene neki váltania oda vissza, ahol eddig tudtam állítani a BIOS-ban megjelent egyszerre mind a kettő és csak kattintani kellene valamelyikre h melyik is legyen az e helyett csak a PCI-E jelenik meg, na mindjárt lekapom és feltöltöm ide a képet! -
hadde
tag
Sziasztok!
Érdekes dilemmába kerültem!
A koncepció a következő:
Z77 Extreme4-M
i5 3570k
HyperX 8GB 1600Mhz cl9
WD Blue 500Gb Sata3
XFX 550W Pro-Series Full Wired
Ezeket egy hónapja vásároltam és összeraktam és ment! Elérkezett az idő hogy bírtam beletenni egy vga-t ami a SAPPHIRE HD7870 2GB GDDR5 FLEX változat!
Első tünet: Az istenért nem akart átállni az Intel HD vga-ról a PCI-E-re. Régebbi BIOS volt rajta és azt tanácsra frissítettem a legfrissebbre! Rendszer újra fel friss BIOS-ossal és videokarival ami adta a képet!
Ment is de lecserélném a vga-t és eladtam mert 7970 vagy másvalamire akarok váltani. Kártya ki és áhá már megint nem akar átállni, kábelek dugdos össze vissza nincs kép integrált vga-val, BIOS default jumperral majd restrat és semmi. Majd gondolt egyet és adot képet hdmi-n csak a bekapcsoláskor a BIOS post után nem történt meg a boot a merevlemezről és folyamatosan újraindította magát! Ez ment ötvenezerszer dafaultozás sata kábel cserebere és semmi!
Format c uj Windows telepítésének vége és újraindításkor megint ugyan az nem bootolt a HDDről pedig a frissen telepített rendszer ott volt........
Aztán megint nem volt kép de semmi meg be sem kapcsolt, teljesen szétszedtem az egészet majd összeraktam mérgemben h nem lehet nálam ennyire USER ERROR!!!
Nagy nehezen bekapcsolt de csak mindig BIOS default után, de nem adott képet.
Belenyomtam egy régi 4670 es 512Mb-os karit és első pár próbálkozásra nem adott képet majd újból adott a vga-val beleugrottam a BIOS-a és a beállítások között nem bírtam már váltani a integrált HD és a PCI-E között mert már csak a PCI-e látta a vga-val.
Most nyomom így a 4670-el nagy nehezen de nem tudok rájönni mi a baj mert az eszközkezelőben nem mutatta a Intel HD-grafikot csak a rendes vga-t pedig ezelőtt mindkettő a listában volt.
Most mi halt ki az alaplap vagy a cpu?
Tudom h katyvasz amit írok de már felrobbanok az idegtől!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, bontatlan - Eladó!
- G.SKILL Trident Z Neo 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C16D-64GTZN
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest