- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Joke7773
tag
Nekem pont a garancia levél maradt ki az alaplapra ,igaz elég sokmindent rendeltem talán ezért is volt hiányban . Nem szórakoztak mert csatóltam a futárszolgálat email-jét és az övükét is a rendelésről.Igy küldték is a garancia levelet egy bonusz pendrive-l
CX nem szarakdik , elég jó a hírneve.Én megbízok bennük
-
perseg23
csendes tag
én a csavarjait kézel huztam meg.
. de megnézem őket. de bár ugyan ez volt a régi lapommal is a hiba az egy gigabyte volt.. és annál meg volt hoyg a kép nem volt.. ugyan ott is kaplni keletta ramokat ugyan ugy 4 el ment.. később 6 al.. végén 8 gbal ment a gép.. lehet hyoga ramok a szarok!?
eza fajta van nekem sorszámilag: KHX1600C9AD3B1K2/4G
-
Hát igen. A RAM-ok adottak voltak (magas Corsair), ezért kellett Ashurát vennem, hogy elférjenek. Aztán szereléskor ért a meglepetés, hogy a microATx lap miatt nem fér el a VGA az Ashurától
(#5820) noby: VGA van a gépben, vagy alaplapit használsz? Hány RAM modul van berakva? Sípolással nem jelez a lap bootoláskor?
Azzal kezdeném, hogy VGA-t kivenném és alaplapira kötném a monitor és csak 1 db RAM modullal indítanám a gépet. -
Z77 Extreme4-M szerintem jó választás lehet, ha a microATX méret a szűk keresztmetszet.
Arra azonban figyelj, hogy olyan CPU hűtőt válassza, ami nem lóg bele a PCIE slotba. Én úgy jártam a Z77 Pro4-M lapommal, hogy az újonnan beszerzett Scythe Ashura-tól nem fért el az első PCIE slotban a VGA kártya. Cserélhettem le egy Z77 Extreme4-re a lapot
-
Szerintem minden gyártónál vannak hibás darabok. Szerintem lap vásárlásnál el kell dönteni, hogy mire használja az ember (tuning, vagy alap, microATX, vagy ATX. stb), mennyi pénzt szán rá és ezek alapján megtalálni a best buyt.
Az Asrock szerintem elég jó ár/érték arányú lapokat gyárt. Természetesen nekik is vannak olcsóbb, gyengébb teljesítményű lapjaik, mint bármelyik másik gyártónak.
Évek óta szinte csak Asrock lapokat használok és még egyetleneggyel sem volt bajom.
Természetesen azt nem rovom fel hibának, hogy egy 4+2 fázisú lap nem tuningbajnok(ez más gyártó termékére is igaz lehet)
-
LamaCube
addikt
Nekem igaz hogy nem matx-es van, de eddig semmilyen problémám nem volt vele. Ami pedig akadt az az én usererrorom volt, de ott segített dr. debug bácsi. Igaz a matx-en olyan nincs. A cpu venti vezérléssel bajlódnak sokan, de az is egyszerű. Nem level-re kell, hanem Custom-ra és ott 1-255-ig tudod beállítani a venti alsó fordulatát /ez a skála nem az rpm-et jelöli/. Én 1-re tettem, így minimum 850 rpm-en van és ahogyan emelkedik a cpu hőmérséklete úgy növeli arányosan az rpm-et. 55C°-ra állítottam, hogy próbálja ott tartani és akkor kapja a max. fordulatot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- 3D nyomtatás
- OLED monitor topik
- Újabb előzetest kapott a Twisted Metal TV sorozat második szezonja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Építő/felújító topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, bontatlan - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest