Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- Samsung Gear S3 - második kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Én nem gondolnám, hogy a wire könyvtár ne lenne jó. Amit én tapasztaltam, amikor az UNO-n ment a prg, de ESP32-n nem, akkor a következő volt a hiba:
A szenzorra (vagy másra) parancs írás után kell némi idő, mire az képes válaszolni.
A lassú UNO esetén ez nem volt probléma, de a gyors ESP32-nél az írás után, és az olvasás elé kellett várakozást betenni. Persze az is lehet, hogy ez csak véletlen volt, és én észleltem várakozási idő problémaként.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- HP Pavilion 15-bc512nh (Core i7-9750H / 24GB DDR4 / 512GB / GTX1650 4GB / Win11) ÁFA, Garancia
- Huawei SUN-2000 6KTL-L1 napalem inverter eladó
- iPhone 16 PRO 256GB 3 hetes!! fehér titán MEDIAMARKT számla! 2028 október 24-ig Apple garancia!
- iPhone 14 PRO 128GB Vadonatúj gyári Apple 100% os akkumlátor! Gyönyörű! Fulldoboz!
- HP OMEN X 24' TN 240Hz
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
ekkold