-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Ti tudtátok, hogy a Stream osztályban ilyen függvények vannak, hogy readStringUntil(), parseInt(), stb?
Én meg egészen idáig char változóba olvastam ki mindent és magamnak szenvedtem össze ciklusos függvényeket az adatok értelmezésére amikor az egészet le lehet rendezni pl. ennyivel:stream.readStringUntil('\n').toInt();
. Timeout meg astream.setTimeout()
-tal állítható. Mondjuk azt nem tudom ez kód blokkolja-e a futtatást.
Bezzeg a Stream osztállyal eddig egyetlen egy Arduinós példa megoldást sem láttam, mindenki csak aSerial.available()
ésread()
függvényeket használja vmilyen char változóval az adatfogadásra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Mobil flották
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- BestBuy topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Gamer Billentyűzet Akció ! Steelseries, Razer, Logitech, Corsair - Számlával, Garanciával, Ár alatt!
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Hálózati rendszermérnök és IT rendszerüzemeltetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged