Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Pebble - az átgondolt okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Ti tudtátok, hogy a Stream osztályban ilyen függvények vannak, hogy readStringUntil(), parseInt(), stb?

Én meg egészen idáig char változóba olvastam ki mindent és magamnak szenvedtem össze ciklusos függvényeket az adatok értelmezésére amikor az egészet le lehet rendezni pl. ennyivel:stream.readStringUntil('\n').toInt();. Timeout meg astream.setTimeout()-tal állítható. Mondjuk azt nem tudom ez kód blokkolja-e a futtatást.
Bezzeg a Stream osztállyal eddig egyetlen egy Arduinós példa megoldást sem láttam, mindenki csak aSerial.available()ésread()függvényeket használja vmilyen char változóval az adatfogadásra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Villanyszerelés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Házimozi belépő szinten
- Assetto Corsa Rally
- Apple asztali gépek
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold