Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
válasz
ekkold
üzenetére
Szia!
Ügyes megoldás!
Köszönöm a fáradozásaidat! A bajom azzal van, hogy nem csak különféle színeket villantok fel egyforma ideig, hanem elindulok pirossal, majd átúsztatom az elérhető összes szín érintésével, kb 15 másodperc alatt, majd villogtatok további színeket, majd ismét úsztatom a színeket, de félperces idő alatt megy el az elejétől a végéig. Ezért is használtam a color - delay párost és fix értékeket folyamatosan. A rendelkezésre álló tárhely majd' 1/5 részét el is foglaltam ezzel az igen buta és kezdetleges kóddal.
A végeredmény viszont -szerintem- egész jól néz ki. Ettől függetlenül bontok egy NANO-t és arra feltöltve megnézem, hogy a szépen megírt kódodat, hogyan tudom teljesenelrontania saját ötleteim szerint kiegészíteni!?
Ezért is hagynám ki az A és B átkapcsolásának lehetőségét...nincs rá szükség, mert elég hosszú, változatos effektusok kerültek a kódba. Mindössze a futási idő lekapcsolása lenne leginkább érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- TCL LCD és LED TV-k
- Napelem
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Okos Otthon / Smart Home
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- Logitech g25
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Köszönöm a fáradozásaidat! A bajom azzal van, hogy nem csak különféle színeket villantok fel egyforma ideig, hanem elindulok pirossal, majd átúsztatom az elérhető összes szín érintésével, kb 15 másodperc alatt, majd villogtatok további színeket, majd ismét úsztatom a színeket, de félperces idő alatt megy el az elejétől a végéig. Ezért is használtam a color - delay párost és fix értékeket folyamatosan. A rendelkezésre álló tárhely majd' 1/5 részét el is foglaltam ezzel az igen buta és kezdetleges kóddal.
A végeredmény viszont -szerintem- egész jól néz ki. Ettől függetlenül bontok egy NANO-t és arra feltöltve megnézem, hogy a szépen megírt kódodat, hogyan tudom