- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
válasz
ekkold #16761 üzenetére
Szia!
Ügyes megoldás!
Köszönöm a fáradozásaidat! A bajom azzal van, hogy nem csak különféle színeket villantok fel egyforma ideig, hanem elindulok pirossal, majd átúsztatom az elérhető összes szín érintésével, kb 15 másodperc alatt, majd villogtatok további színeket, majd ismét úsztatom a színeket, de félperces idő alatt megy el az elejétől a végéig. Ezért is használtam a color - delay párost és fix értékeket folyamatosan. A rendelkezésre álló tárhely majd' 1/5 részét el is foglaltam ezzel az igen buta és kezdetleges kóddal.
A végeredmény viszont -szerintem- egész jól néz ki. Ettől függetlenül bontok egy NANO-t és arra feltöltve megnézem, hogy a szépen megírt kódodat, hogyan tudom
teljesenelrontania saját ötleteim szerint kiegészíteni!?Ezért is hagynám ki az A és B átkapcsolásának lehetőségét...nincs rá szükség, mert elég hosszú, változatos effektusok kerültek a kódba. Mindössze a futási idő lekapcsolása lenne leginkább érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- Anker 737 powerbank - PowerCore 24K - 24000 mAh 140W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest