- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
[link] találtam ilyen manuált is hozzá, itt irják, hogy van benne DC-DC rész, ami redukálja a feszt ha magasabb a táp fesz 2.5 nél.
A másik, csak a tisztánlátás végett.
Nekem aki mostanába látott ilyet elöször mint arduino. Meg ahogy olvasom, hogy akár gyerekeknek is ajánljak , akik meg akarnak ismerkedni a programozással elektronikával.
Na ehhez ugy gondolom, hogy az a logikus, ha minden egységesen van jelölve, hogy mit hova kell dugni, tehát az 5V az a modul 5V jére jell a GND meg a GND-be
Ha ezt a logikát követik mindenhol akkor a RX pin is a GPS RX pinjéhez kellene kötni (azt már a arduino boardon kellett volna gyárilag megcserélni a chip bekötést, hogy az RX/TX páros összejöjjön és ne zavarja be a felhasználókat.
Ez egy kicsit olyan, mintha az 5V-t a GND ba kellene a modulon kötni, mert logikusan úgy zárod az áramkört.
illetve sehol nem olvastam a arduino for dummies könyvben sem, mint kikötést, hogy ha az RX pint használod azt csak a TX pinre lehetne kötni a modulokon.
illetve amikor csak random digital pinre voltak rádugva (10,11) akkor nem volt külön meghatározva , hogy melyik az RX és melyik a TX,Csak a kommentben, de a kodnál már nem volt megkülönböztetve sehol sem.Meg azt is jó lenne ha már az első oldalon közölnék, ezekbe a manuálokba, hogy ha USB-n töltöd az adatokat akkor ezeket a pineket ne használd mert gondot okozhat.
Ezek szerint mégsincs egségesitve , hogy ki mit csinálhat.
Mert ahány videot megnézek a témában mindenki másképp csinálja, csak az az egy fucsa van, hogy mindenkinek müködik, csak nálam nem ugy ahogy kellene.
Mert van aki direkten dugja rá ugyan azokra a pinekre, van aki direkten használja az 5V-ot, van aki a3.3V ot használja és van aki felcseréli a pineket mégis mindenkinél müködik.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest