- iPhone topik
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonermagus
aktív tag
Sziasztok!
Befejeztem az GPS projektem, amit már többször taglaltam itt.
Szerencsére a pontosság nagyon jó lett! Sík terepen jó időben 0-1m közötti. Meglepően pontos. 200-300m-re teszteltem, a 200 és a 300m-es távot is mindig ugyan oda jelzi.Semmi extrát nem használok, sima Neo M8N (valszeg hamis) és egy külső antenna.
Számítok rá hogy rossz időben, felhős éggel drasztikusan rosszabb lesz az eredmény, de eddig mindig jó idő volt
Egy kérdés maradt hátra: Az ARduino 1-2 másodpercenként frissíti csak a távolságot. Ugye egy kijelzőn nézem hogy éppen mennyit ment az eszköz, és csak 1, de inkább 2 másodpercenként frissül a távolság. Ezt lehet valahogy gyorsítani? Arduino Mega-t használok és annak a Serial3-as portját. Illetve még használom mellette a Serial1-et is.
Ez így normális, vagy esetleg programozási hiba? Esetleg eszköz a szűk keresztmetszet?
Tervezem hogy méret miatt ESP32-re váltok, esetleg ezzel gyorsabb lehet a frissítés?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- BestBuy topik
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- PS Plus előfizetések
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest