- Apple iPhone Air - almacsutka
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
- Azonnali hatállyal felpörgeti az Apple az iPhone 17 gyártást
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
repvez #13230 üzenetére
Szép terv.
Az az igazság, hogy - ne sértődj meg - némi Dunning-Kruger hatást érzek a nyilatkozataid mögött.
Mielőtt futóversenyen akarsz indulni, előbb tanulj meg járni.
Én 3 éve arduino-zom, és van mögöttem 17+ évnyi programozói gyakorlat, de én nem mernék egy ilyen projektbe vágni saját kútfőből. Viszont mivel tudom, hogy a legtöbb problémát már megoldotta más, valamint nagyon sok kész kódot/projektet tanulmányoztam, átolvastam pár adatlapot elejétől a végéig és vissza, rengeteg saját tapasztalatom van, hogy mi mivel tud összeakadni és ennek mi lehet az oka, hogyan lehet orvosolni, tudom, hogy meg tudnám csinálni.
De hogy gépész analógiánál maradjunk: képzeld el, hogy azzal jövök hozzád, hogy megvettem az alkatrészeket, hogy összerakjak egy autót otthon a kertben, de még soha nem láttam csavart meg villáskulcsot, fogalmam sincs a mechanikai kötésekről, se a belső égésű motorok működéséről. Te mit javasolnál? Kezdjek Scrap Mechanic-ozni?
A drón projekt esetében - mivel már tudod, mi az az i²c - nézz utána, hogy hogyan kell több eszközt egy buszra kötni.
Rendeld be az olcsóbb alkatrészeket, egy 9axis gyro nem hiszem, hogy 5$-nál drágább. A távolságmérő, légnyomásmérő + egy humidity+temperature modullal együtt nagyon max 20$. Teszteld le külön-külön mindet, aztán rakj össze kettőt, majd hármat. Ha az olcsóbb alkatrészeket kitapasztaltad, jöhetnek a drágábbak, ezeket is egyesével próbáld ki. Mire idáig eljutsz, garantálom, hogy összeszedsz annyi tudást, hogy a folytatás nem fog gondot okozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Elemlámpa, zseblámpa
- Okos Otthon / Smart Home
- AliExpress tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox Series X|S
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Erő és Megbízhatóság: Dell Latitude E6530 (14", i7) Laptop SSD-vel!
- iPhone 16 PRO MAX 256GB fehér titán MEDIAMARKT számla 2027 szeptember 19-ig Apple garancia! Akku 97%
- RYZEN 5 7600X DDR5 FÉLKONFIG (GARIS)
- GIGABYTE RTX 2070 SUPER 8GB ELADÓ
- Új Gamer PC i5-i7 12-14400F/RTX 5060 + 11 Féle VGA/500Gb - 2Tb SSD/16-32Gb DDR4/600-850W 2-4Év Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- CORSAIR K100 AIR
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest