Hirdetés
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Nem rejtegetik tovább a Redmi Note 15 Pro és 15 Pro 5G globális verzióját sem
- Akciófigyelő: December 24-ig tart az Ulefone karácsonyi leárazása
- Bemutatta a Xiaomi a Redmi Note 15 és Note 15 5G globális változatát
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
utána néztem mi ez a hatás, de pont az ellentétije vagyok, én tisztába vagyok vele, hogy nem értek hozzá és nem próbálok meg mást meggyőzni, hogy én jobban tudom.
A gépészetben meg pont ez a jó, hogy ha nem is tudod, hogy mi hova való vagy mire való, attól még ki tudod találni ,hogy melyik hova passzol akár egy kirakó.
De az elektronikában meg ahogy mondják, hogy az áram alatt lévő vezeték ugyan úgy néz ki mint amelyik nincs, csak más a fogása.
Ha meg tervezel valamit, ott meg vannak a fizikai mértetek amit látsz, hogy ha valami nem fér oda vagy megakad benne.az elektronikában meg építés közben nem derül ki ha valami nem oda való,mert a vezetéket bárhova kötheted és ki is maradhat , nem derül ki a hiba mig be nem kapcsolod.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- iPhone 14 128GB /Akku 85%/Független/Újszerű állapot/
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
ekkold