- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
páran már mondták hasonlót, pedig ez egyáltalán nem így van csak másfajta megközelítéssel szemlélettel gondolkodom.Gyakorlatias és visuális tipus vagyok és ezért nem a száraz olvasott anyagot preferálom hanem tapasztalati úton a saját problémámon keresztül megoldva.
én úgy szeretnék megtanulni , hogy közben valami hasznosat és olyan dolgot csinálok ami érdekel és nem egy olyan dolgot amit valaki más gondolatmenetét tükrözi esetleg 20 évvel ezelőtti megoldás aminél mostanra már talán van egyszerűbb megoldása is.
Sokkal jobban megmarad és előbb is megtanulom, ha nem másvalaki példaprogramját írogatom , hogy megtanuljak egy funkciot programozni inkább úgy, hogy akkor tanulok meg egy funkciót amikor az én programomban szükség lenne rá.
Mert lehet hogy megtanulok könyvből 10 funkciot, de a problémámra csak 5re van szükség, de 2-t pont nem tartalmaz az a 10 amit már tudok. szóval addig míg nem tudok mindent addig jobban koncentrálnék arra ami épp kell .Csak az a másik, hogy azt se tudom mikor mi kellegyébként köszönöm a felajánlást, de nem tudom, hogy ez jo hely lenne e hogy összerondítsuk mindenféle very basic levellel
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest