Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyapo11
őstag
Saját példám, hogy egy szombat reggel leültem a géphez, akkor még dos meg 486 33 MHz volt a menő, és egy turbo pascal 4.0 könyvből kezdtem tanulni az utasításokat. Délután már írtam programokat, prímszámok, rendezés meg ami eszembe jutott.
Viszont ugyanezt megpróbáltam a Dennis M. Ritchie C könyvével, és nem értettem, egy óra után föladtam. Később példákat nézegetve azért egyszerűbb programokat meg tudtam írni c-ben, a filekezelés többször gyorsabb volt mint a turbo pascalé.
Tanulság: meg lehet tanulni egy könyvből is az alapokat, de nem mindenkinek megy minden.
Én is alapszinten érzem magam c++-ból, de ezeket az alapokat szívesen elmagyarázom, indítsunk egy alapszintű programozás csevelyt. Felőlem mehet az emulátor is, szerintem az a fontos, hogy programot tudjon írni, ami működik és azt csinálja ami a cél volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Pavilion 15-bc512nh (Core i7-9750H / 24GB DDR4 / 512GB / GTX1650 4GB / Win11) ÁFA, Garancia
- Huawei SUN-2000 6KTL-L1 napalem inverter eladó
- iPhone 16 PRO 256GB 3 hetes!! fehér titán MEDIAMARKT számla! 2028 október 24-ig Apple garancia!
- iPhone 14 PRO 128GB Vadonatúj gyári Apple 100% os akkumlátor! Gyönyörű! Fulldoboz!
- HP OMEN X 24' TN 240Hz
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 4.2GHz turbo 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Gamer szék ASUS ROG Destrier Ergo SL400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold