Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dißnäëß
üzenetére
Elgondolkodtató, amiket írsz. Én sem vagyok barátja annak a gondolatnak, hogy minden eszköz közvetlenül a netre kapcsolódjon, ezért nálam egy pi2 látja el a biztonsági funkciókat openvpn szerver formájában. Ugyanezen fut egy octoprint szerver és egy kodi, mert a tv-re van kötve az egész.
Csak a vpn szerver van kiengedve a routeren a külvilág felé, azon keresztül tudom piszkálgatni az itthoni eszközeimet. Az egész gyenge pontja egy Asus AC57U router, ami egy év alatt semmilyen frissítést nem kapott, pedig viszonylag új konstrukció (az elődje is Asus router volt, az vagy 5 évig kapott fw frissítéseket, azért is vettem újra Asus-t... Mindegy, ez már itt nagyon off)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Microsoft Excel topic
- Valami baja van a tápomnak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Battlefield 6
- LG LCD és LED TV-k
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX RTX3080TI O12G GAMING
- ASUS ROG Delta S USB-C
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csak a vpn szerver van kiengedve a routeren a külvilág felé, azon keresztül tudom piszkálgatni az itthoni eszközeimet. Az egész gyenge pontja egy Asus AC57U router, ami egy év alatt semmilyen frissítést nem kapott, pedig viszonylag új konstrukció (az elődje is Asus router volt, az vagy 5 évig kapott fw frissítéseket, azért is vettem újra Asus-t... Mindegy, ez már itt nagyon off)
ekkold