- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- iPhone topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Második bétánál jár a One UI 8
- Magisk
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
gyapo11 #12551 üzenetére
Már nem pontosan emlékszem, de régebben próbaként csináltam olyan programozható led szalag meghajtást ESP32-n, hogy while-ban figyeltem a gépi ciklusok számát (a 80 Mhz-est, mert csak azt lehet), így elég pontosan lehetett időzíteni még a 200 körüli nanosec-eket is. Nem mértem hányszor ment le, de néhányszor le kellett menjen 200 nanosec alatt, mert másként pontatlan lett volna. Viszont az ESP32 oprendszere - ha nem tiltod le a megszakítást - egy millisec-enként megszakít talán 6-8 microsec időtartamra, mert akkor nézi meg, kell-e taskot váltani. Ha kell, akkor parkolópályára kerülsz egy ideig. Az oprendszer által kezelt megszakításokból kétféle van: az egyik csak egész millisecenként adja rá a vezérlést, a másik meg azonnal. Régebben használtam, már nem nagyon emlékszem rá :-(
Az se mindegy, melyik magra teszed. A nullás kezeli a WiFit és a BT-ot, oda nem érdemes rakni időkritikus dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Fűnyíró topik
- Villanyszerelés
- Androidos fejegységek
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Filmvilág
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged