- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- iPhone topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imre077
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Egy ideje már dolgozom egy haptikus (xbox/playstation kontrollerhez hasonlóan rezgő) csuklópánton. A kóddal nagyon szépen tudom állítani a rezgés idejét, erősségét stb...
Hogyan tudnám ezt valódi játékokkal (főként Half Life 2) használni? Gondoltam arra, hogy a szükséges hangfájlokat (játékos lövést ad le vagy sebződik) kicserélem két különböző frekvenciájú hangra, azonban nem tudtam semmilyen direkt hang bemenetet beolvasni az Arduinoval.
Valami mást ötlete van valakinek? Hogyan tudnám a frekvencia megkülönböztetést megvalósítani?
Előre is köszi minden segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest