- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- LTE frekvenciák
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Netfone
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Imre077 #12462 üzenetére
Írj egy kicsit többet a projektről, mivel van összekötve, milyen módon, milyen uC van benne stb.
Ha egy bizonyos hangfrekvenciára szeretnél reagálni, csinálhatsz egy céláramkört, mikrofon+előerősítő, sávszűrővel, ami csak egy digitális jelet adna magából. Esetleg ugyanezt infraleddel, 38kHz-el modulálva, a karkötő bemenete pedig egy ir receiver lenne. (Én ezt csinálnám, mert akkor az adót közvetlenül a pc hangkimenetére lehetne kötni és nem lennének zavaró vezetékek+a karkötő súlyát sem növeli.)
Vagy usb-vel a gépre kötve egy arduino pro micro vagy egy digispark gamepad emulációval a force feedback-et használni a pc saját gamepad driver-én keresztül, bár ezt nem tudom támogatja-e a gamepad emuláció.Úgy látom a joystick library nem támogatja a force feedback-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Hobby rádiós topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Fotók, videók mobillal
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- További aktív témák...
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest