- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti_20
senior tag
válasz
Gergosz2 #11907 üzenetére
Csatlakoztattam mind ketto modult az arduino megahoz es kulon kulon szerettem volna tesztelni oket pelda kodokkal. Igy ha a chip select szoftveres dolog akkor gondolom nincs bennd. Sima peldat csinaltam sd kartyaval ami kiolvassa mi van a kartyan es sima peldat ami csak kiolvassa az uid-t az rf kartyabol.
Lehet olyan kodot kellene kiprobalnom ahol mindket modul hasznalatban van es szoftveresen megvan azdva ez a chip select dolog?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Lexus, Toyota topik
- OpenWRT topic
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- sziku69: Szólánc.
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest