- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonermagus
aktív tag
Na ezt megpróbálom.
Egyébként most kicsit aggódom, mert utánaolvastam a dolgoknak. Azt még nem mondtam hogy egy ilyen 12V-os 775-ös motort szeretnék meghajtani az L298N-el, vagy hasonló társaival. A gond az hogy ezek a H-hidak 2A-t tudnak max, ezeknek a motoroknak az áramfelvétele üresjáratban kb ennyi. Gondolom terhelés alatt ez jelentősen megnő és tuti átlépem a 2A-os küszöböt amit a H-híd tud, sőt egy videó alapján terheléskor egy ilyen motor akár 24A-t is felvehet. Ezzel tuti kinyírom a vezérlőt, ugye?
Most már értem miért kell ESC az RC hajók vezérléséhez. Azok akár 60A-t is elbírnak.
Tudtok esetleg olyan H-hidat ami elbírja egy ekkora teljesítményű motor áramfelvételét?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- PlayStation 3
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OTP Bank topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged