- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Yettel topik
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pszihonaranc
senior tag
Jaj, ez a kép amit ide betettem nem forrás, csak egy igénytelen kivágás volt a részemről, hogy látható legyen kép formában és mégse egy ormótlan méretű képet illesszek be ide.
Valójában ezt a 1- 2- 3 forrásképet linkeltem az ON-ba.
De most adtál reményt.
Akkor várok, hogy mi sül ki belőle és előre is köszi a munkátokat! -
Pszihonaranc
senior tag
Arcképgyárosok!
Véleményetek szerint ez a kép ebből a forrásból feldolgozható profilképnek?Az ON topicban ugyan felvettek a várólistára, de ha esetleg rám kerül a sor nem szeretnék hoppon maradni alkalmatlan kép vagy forrás miatt.
-
Pszihonaranc
senior tag
Rendben, akkor majd a legközelebbi választásommal igyekszem elkerülni bármiféle politikához és/ vagy valláshoz kapcsolódó karakter kiválasztását.
(#1187) Zsolt_72 Örülök, hogy legalább neked tetszik
(#1188) danikollar Attól még, hogy a személy nem felismerhető, hátszik egy fej meg egy napszemüveg ami éppen megigazításra kerül.
Ha például látsz valami utcai kamera felvételt ami 4 méter magasról és 10 méter távolságról vesz embereket, te nem fogod felismerni az illetőket, viszont tisztában leszel a képanyag mondandójával. -
Pszihonaranc
senior tag
válasz
#40993792 #1184 üzenetére
Vagy úgy. Meg sem fordult a fejemben. Elnök urat én pusztán csak a coolság faktor miatt választottam, és nem a politika miatt.
Királyságot sugall a fazon, főleg ezen a képen. Ja, és a nyakamat merném rá tenni, hogyha ez meg lenne csinálva avatarba, olyan kis méretűre, rajzosítva 10-ből 9 embernek le sem esne hogy ki ő...
-
Pszihonaranc
senior tag
Helló!
Ez a lehető legkötetlenebb, "legoffabb" topic amit találtam, úgyhogy ide írnék
Még nem vagyok jogosult arcképre, így csak érdeklődöm.
Azt olvastam, hogy fényképekből nem készülnek avatarok,de mégis lenne valami módja annak, hogy ebből a képből egyszer profilkép legyen?Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- Villanyszerelés
- Vírusirtó topic
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA® driverek topikja
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest