Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti_20
senior tag
Nem vagyok biztos benne, de jó helyen érdeklődök, ha arcképet szeretnék szerkesztetni?
-
zsolti_20
senior tag
Ebből mennyi férne bele? A kártya még lehetne az arcképen?
-
zsolti_20
senior tag
Sziasztok! Sikeresen megkaptam a jogosultságot az egyéni arcképhez.
Igaz a nevében is benne van, hogy ARCkép, de ha lehetséges egy autót szeretnék, egész pontosan a Vissza a jövőbe című filmből a DMC DeLorean-t, de ebből is a harmadik féle változatot, amivel a vadnyugatba utazik vissza, aminek a motorháztetőjén található egy rakat alkatrész plussz a gumik széle fehér.
Beteszek ide egy videót róla, hogy jobb legyen az összkép. A képeket pedig ide mellékelem:Sajnos nem találtam teljesen megfelelőt, de olyan szögből szeretném mint amilyen az első 3 képen van. Ha ez nem lehetséges teljesen megfelelő lesz ahogy a negyedik képen látható.
Ha egyik kép sem megfelelő, akkor keresgélek még.
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mikrotik routerek
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Fujifilm X
- Vírusirtó topic
- Könyvajánló
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest